Forum » Mobilne tehnologije » Aplikacija za napovedovanje vremena
Aplikacija za napovedovanje vremena
i33a ::
Pozdravljeni, na trgu je mnogo aplikacij za napovedovanje vremena.
Zanima me katero najraje uporabljate/ najbolje deluje za Slovenijo? (Najbolj me zanimajo aplikacije na Android-u)
Hvala za odgovore
Zanima me katero najraje uporabljate/ najbolje deluje za Slovenijo? (Najbolj me zanimajo aplikacije na Android-u)
Hvala za odgovore
- spremenil: i33a ()
shadeX ::
Statistično verjetno največ ljudi uporablja AccuWeather. Prevsem zato ker pride večinoma že prednaložen, pa še lepe widgete ima :)
Jaz ne uporabljam nič. Pogledam skoz okno, pa vem kakšno bo vreme za 3 dni vnaprej.
Jaz ne uporabljam nič. Pogledam skoz okno, pa vem kakšno bo vreme za 3 dni vnaprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali še potrebujemo vremensko napoved na TV? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 26403 (21468) | Markoff |
» | Windows Phone - aplikacija za vremeOddelek: Mobilne tehnologije | 2087 (1833) | NLight |
» | Nenatančnost iOS aplikacij za vremeOddelek: Mobilne tehnologije | 3846 (3471) | Bolf3nk |
» | HTC-jeva družina Desire po novem s tremi člani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 15994 (14346) | PrimozR |
» | Poraba neta pri andorid telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 1775 (1092) | Tody |