Forum » Strojna oprema » PC se samo zaganja
PC se samo zaganja
KraitPay ::
Osebni PC se mi je začel ciklično prižigat/ugašat. ko pritisnem tipko za vklop, se PC zažene, sliši se ventilator nato pa ugasne. počaka kakšno sekundo, se spet zažene in ugasne. To traja v nedogled, kaj je narobe?
Jarno ::
Lahko je težava s pomnilniškimi moduli. Sem že imel primerljivo situacijo.
Poskusi menjat slote ali pa izmenično brez kakšne ram palčke...
Poskusi menjat slote ali pa izmenično brez kakšne ram palčke...
KraitPay ::
nope, probal menjati modula enkrat brez enega drugic brez drugega, vse enako. Samo zaganja se, graficni ventilator se niti ne prizge, tako da ne pride niti do biosa. odklopil sem tudi sata diske in je enako.
BorutK-73 ::
Lahko je tudi stikalo hin. Probaj odklopit kabel za on/off stikalo in vklopi z izvijačem na pinih, ali še lažje, zamenjša on/off in reset kable in vklopiš z reset gumbom.
bili_39a ::
Odklopi iz napajanja za par minut in vklopi nazaj. Če ne bo uspelo, vzemi ven baterijo (za reset BIOSa)
shadeX ::
Osebni PC se mi je začel ciklično prižigat/ugašat. ko pritisnem tipko za vklop, se PC zažene, sliši se ventilator nato pa ugasne. počaka kakšno sekundo, se spet zažene in ugasne. To traja v nedogled, kaj je narobe?
identičen primer je imela partnerka ta teden. Menjal napajalnik - napihnjeni kondenzatorji, dela brez problema.
BorutK-73 ::
shadeX ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15233 (4984) | acookook |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17854 (13977) | G_mAn |
» | Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2860 (2388) | Seljak |
» | Težava z matično ploščoOddelek: Pomoč in nasveti | 7057 (6489) | lucky13 |
» | Inštalacija WIN7 na SSDOddelek: Operacijski sistemi | 1751 (1603) | BorutK-73 |