Forum » Šola » Tema diplomske naloge
Tema diplomske naloge
Nocloud ::
Pozdravljeni,
sem študent telekomunikacij na višji strokovni šoli. Manjka mi samo še diploma kar pa mi dela nekaj težav saj si ne morem izbrati teme.
Ima kdo kakšen predlog katera panoga v telekomunikacijah/ računalništvu je danes bolj perspektivna? Samo ne programiranje.
Ali kdo mogoče ve kje lahko na internetu najdem seznam IT podjetij, da bi si ogledal s čim se danes ukvarjajo uspešna podjetja.
Hvala vnaprej,
Lep dan
sem študent telekomunikacij na višji strokovni šoli. Manjka mi samo še diploma kar pa mi dela nekaj težav saj si ne morem izbrati teme.
Ima kdo kakšen predlog katera panoga v telekomunikacijah/ računalništvu je danes bolj perspektivna? Samo ne programiranje.
Ali kdo mogoče ve kje lahko na internetu najdem seznam IT podjetij, da bi si ogledal s čim se danes ukvarjajo uspešna podjetja.
Hvala vnaprej,
Lep dan
smacker ::
Kake nove tehnologije? Recimo optika po zraku. Polno rešitev na tem področju, celo slo projekt: http://koruza.net/index.html
Verjetno bi zadoščalo da raziščeš področje in vzpostaviš/testiraš eno tako povezavo.
Verjetno bi zadoščalo da raziščeš področje in vzpostaviš/testiraš eno tako povezavo.
stapler rump ::
Ne vem, kakšni so običaji na tvoji višji strokovni šoli. Ena od poti do teme diplomske naloge je običajno ta, da stopiš do kakega profesorja in ga vprašaš, če ima kak predlog za temo. Glede na to, da očitno sam nimaš kakšnih posebnih želja glede področja, si izberi mentorja, ki je imel najbolj zanimiva predavanja oziroma bi si želel delati z njim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje službe oziroma samega sebe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7949 (5607) | MasterTade |
» | Anketa za vse, ki ste že kdaj kupili rabljen avto ...Oddelek: Na cesti | 2220 (940) | perogasilec |
» | status - vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 4098 (2715) | lebang1 |
» | 3.Vpisni rokOddelek: Šola | 8134 (7282) | drejc |
» | Inženir multimedijeOddelek: Loža | 1349 (1104) | Mercier |