Forum » Pomoč in nasveti » TEAC 40X HELP HELP PLEASE
TEAC 40X HELP HELP PLEASE
bosstjann ::
če ma kdo ta pogon in je imel probleme z branjem koko si jih rešil
namreč imam tri tedne star pogon pa ne bere nič več SPLJOH sm slišu da je treba ene drajverje nove
sam nisem siguren ker ko dam not cd kr neki čuden rupota k bi blo kej polomljeno????
namreč imam tri tedne star pogon pa ne bere nič več SPLJOH sm slišu da je treba ene drajverje nove
sam nisem siguren ker ko dam not cd kr neki čuden rupota k bi blo kej polomljeno????
ChiefThunder ::
Če maš garancijo, jo uveljavi. Cd- je bi moral brat... A ti je na začetku dobro delalo? Možno, da zadeva ni pravilno povezana na m ploščo.
noogy2noogy ::
Čimprej uveljavi garancijo. To je najzaneslivejši CD-bralnik, kar jih poznam! Če ti je začel nagajat sam od sebe le brž nazaj po druzga...
lp
noogy
Marjan ::
sam mam isti CD pogon in dela ko masinca, je nov, ce bi me pa kej zajebavu bi ga nesu pa zamenjat!!!!
nimam nobenih posebnih driverjev, so mi ga winsi 98 cist pavilno detectal!
(sam je vseen en problemcek, ko przgem comp, mi 2X "butne", ko da bi ga nahitr odpru pa zapru, sam se ne vid!!!?!?!??!)
nimam nobenih posebnih driverjev, so mi ga winsi 98 cist pavilno detectal!
(sam je vseen en problemcek, ko przgem comp, mi 2X "butne", ko da bi ga nahitr odpru pa zapru, sam se ne vid!!!?!?!??!)
Han ::
Marjan, tako se obnašajo vsi Teaci. Namreč, ko prižgeš oziroma resetiraš PC, se pogon tudi "resetira"...
whatson ::
Dotični cdromi so zagotovo najzaneslivejši/najboljši cdromi... driverjev itak nikjer ne rabis...
uveljavi garancijo.. cimprej
uveljavi garancijo.. cimprej
freserovski ::
Jaz sem ga glih kaj prinesel domov, novegapa je to res tako glasno? Pa neki novi firmwire so baje, kje pa to dobim? In kako to flasham?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Ja, pri polni hitrosti je kar glasen. Firmware dobiš tule, a odsvetujem flashanje na 3.0A, ker ne moreš potem nazaj na originalni 1.0A...
MitjaM. ::
Zakaj bi hotel nazaj na 1.0A? Jest sem ga flashal z verzijo 3.0B pa dela bolje (ripanje muzike je hitrejse). Sam nimam 40X ampak 32Xteac...
twosocks ::
Jest mam Teac 32x in Yamaho 16/10/40, pa so mi rekli, da bo ful bolš potegnl vse če flasham...a obadva? A je kaka nevarnost da gre po gobe vse? Mislm karkol? Kje pa vidim verzijo flasha? Imam pa win2k, pa nikjer ne najdem...
thanx
thanx
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
Ko sem še imel Teaca 32x, sem ga flashnil na 3.0B in od takrat naprej sem imel težave pri snemanju glasbe. Pri višjih hitrostih so se pojavljale napake, pri kopiranju s CD-ja na CDR pa je hitrost v nekaterih programih bila zaklenjena na 4x.
Verzijo firmwara lahko v Win2k vidiš npr. s programom CDR Identifier, ki je sicer namenjen za prepoznavanje proizvajalcev CDR plošč.
Pri flashanju se je dobro striktno držati navodil, ki jih dobiš zraven programa. Če gre kaj narobe, ti v skrajnem primeru pogon ne bo več deloval...
Verzijo firmwara lahko v Win2k vidiš npr. s programom CDR Identifier, ki je sicer namenjen za prepoznavanje proizvajalcev CDR plošč.
Pri flashanju se je dobro striktno držati navodil, ki jih dobiš zraven programa. Če gre kaj narobe, ti v skrajnem primeru pogon ne bo več deloval...
MitjaM. ::
Zanimivo, men je 32X delala ravno obratno, ko sem imel firmware 1.0a mi je slabo ripal muzko (presledki v pesmi, preskakovanje...) pol sem pa flashal pa vsaj do zdej dela v redu...
Sicer je pa res da se ne izplača flashati stvari k dobr delajo, ce pa se pojav problem pa flashas pa upas da bo bolj delal
Sicer je pa res da se ne izplača flashati stvari k dobr delajo, ce pa se pojav problem pa flashas pa upas da bo bolj delal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9603 (7227) | AtaStrumf |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5872 (4865) | ender |
» | Teac CD-romOddelek: Pomoč in nasveti | 825 (624) | Pisk |
» | Kaj je narobe z mojim 40x teacom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (1195) | jRk0 |
» | snemanje cdjev on-the-flyOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1116) | Han |