Forum » Pomoč in nasveti » Terminal/remote desktop services
Terminal/remote desktop services
no comment ::
Problem: imam en softver, ki ima vgrajeno preverjanje ali je uporabnik na remote desktop povezavi. Imam headless PC, na katerega se skonektam z Remote Desktop klientom. Kako ukanit preverjanje?
Rešitev:
1. VNC. KrDela(tm). Ampak, ja, RDC ga močno naščije v vsem...
2. Če zbootam PC in se enkrat logiram, potem pa povežem z RDC, softver ne jamra. Ampak to mi je preveč dela... (sem se pa sedaj spomnil, da še nisem sprobal, kaj se zgodi, če nastavim auto login)
3. ?
Rešitev:
1. VNC. KrDela(tm). Ampak, ja, RDC ga močno naščije v vsem...
2. Če zbootam PC in se enkrat logiram, potem pa povežem z RDC, softver ne jamra. Ampak to mi je preveč dela... (sem se pa sedaj spomnil, da še nisem sprobal, kaj se zgodi, če nastavim auto login)
3. ?
no comment ::
no comment je izjavil:
Auto login reši problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fedora 12 KDE auto login - ne dela?!?Oddelek: Operacijski sistemi | 1040 (805) | rejven |
» | Dostop do aplikacije na serverju preko UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1749 (1597) | OmaDesala |
» | Eno tako splošno vprašanje :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1213 (1134) | mare_ |
» | ADSL + ststičen ip + remote desktop?Oddelek: Omrežja in internet | 2131 (1855) | kuntek |
» | Terminal Services???Oddelek: Operacijski sistemi | 2039 (1646) | andrej |