Forum » Pomoč in nasveti » Miš v Photoshopu
Miš v Photoshopu
groom ::
Moj problem je sledeč: vsakič ko zaženem Photoshop (včasih tudi kaj drugega, ampak kadar zaženem Photoshop pa prav vedno) mi miš skoči na spodnjo tretino ekrana in tam ostane, tudi ko zapustim Photoshop. V bistvu se mi površina po kateri potuje miš in tista ki jo vidim na zaslonu zamakne za 2/3 zaslona (primer: če bi rad kliknil na vrh zaslona moram kliknit na vrh spodnje tretine). Težko razložit kaj je ampak če kdo ve kako rešit ta problem, bi mu bil zelo hvaležen.
darh ::
Da porabim kar tvojo temo.
Na eni kišti sem inštaliral Photoshop7, in zgleda da sem nekekej zaj*, tako da ima barvna paleta samo pink barvo (?!?!) + malo odteknov višje in nižje.
Uninstall & Reinstall nista uspela 0 popravit...
Any clues?
Na eni kišti sem inštaliral Photoshop7, in zgleda da sem nekekej zaj*, tako da ima barvna paleta samo pink barvo (?!?!) + malo odteknov višje in nižje.
Uninstall & Reinstall nista uspela 0 popravit...
Any clues?
Excuses are useless! Results are priceless!
ali3n ::
xbite - odstrani barvni profil od monitorja (Clolor Management v nastavitvah od grafe) - meni je pomagalo...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop problemOddelek: Programska oprema | 1497 (1421) | mayhem |
» | PhotoshopOddelek: Programska oprema | 2180 (1398) | donski |
» | Photoshop CS2 pobira pomnilnikOddelek: Programska oprema | 631 (569) | ALT |
» | Kalibriranje LG W2600HP-BF, 26" TFTOddelek: Zvok in slika | 1453 (1341) | MTm2H37rqt7B |
» | monitor profil in photoshopOddelek: Strojna oprema | 1545 (1481) | bluefish |