Forum » Loža » Radio Študent - mnenja?
Radio Študent - mnenja?
krneki0001 ::
Ob radiu študent se otroci ne bodo načili pisat in računat. Tega tam na žalost današnji voditelji in urednik ne znajo.
jype ::
thramos> Pojma nimaš kaj je fašizem, pa tako opletaš z njim.
Osnovna izobrazba to ni, RŠ je pa del te izobrazbe.
nebivedu> Ob radiu študent se otroci ne bodo načili pisat in računat. Tega tam na žalost današnji voditelji in urednik ne znajo.
Evo, ti nisi pismen, bi pa rad sodil o tem, kdo je, kdo pa ni.
Osnovna izobrazba to ni, RŠ je pa del te izobrazbe.
nebivedu> Ob radiu študent se otroci ne bodo načili pisat in računat. Tega tam na žalost današnji voditelji in urednik ne znajo.
Evo, ti nisi pismen, bi pa rad sodil o tem, kdo je, kdo pa ni.
Seveda lahko sodim o tem kdo je pismen in kdo ne. Ti ne moreš. Imaš premalo šol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
thramos ::
nebivedu> Seveda lahko sodim o tem kdo je pismen in kdo ne. Ti ne moreš. Imaš premalo šol.
Čudno torej, da sem jaz pismen, ti pa ne.
thramos> Osnovna izobrazba to ni, {vstavi poljuben kupček dreka, ki ga želiš zagovarjat} je pa del te izobrazbe.
Ja, saj vse te kupčke dreka sponzorira država.
Čudno torej, da sem jaz pismen, ti pa ne.
thramos> Osnovna izobrazba to ni, {vstavi poljuben kupček dreka, ki ga želiš zagovarjat} je pa del te izobrazbe.
Ja, saj vse te kupčke dreka sponzorira država.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ravno obratno je, jype. Ti si fašist in posledično neizobražen. In kot tak nisi pismen.
nebivedu> Ravno obratno je, jype. Ti si fašist in posledično neizobražen. In kot tak nisi pismen.
Marsikdo izmed naju ni pismen, pa to nisem jaz.
jtothek> That escalated quickly.
Pro escalator 3000.
Marsikdo izmed naju ni pismen, pa to nisem jaz.
jtothek> That escalated quickly.
Pro escalator 3000.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
noraguta ::
krneki0001 je izjavil:
Ob radiu študent se otroci ne bodo načili pisat in računat. Tega tam na žalost današnji voditelji in urednik ne znajo.
Če se učiš algebro na RŠ si v osnovi zajebal.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
thramos ::
Tretja stran objav in že se fašisti omenjajo.
That escalated quickly.
Sej niso naciji? Eh, evo, pa sm.
Kakorkoli, ko nekdo pride v temo z omenjanjem (bolj blagih) fašističnih metod, je prav, da se jih izpostavi kot takšne.
Fašisti, ki mislijo, da oni in njihova klika bolje vejo kakšno kulturo naj podpiram s svojim denarjem kot sam, so pač fašisti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radio postaje v SLO-Gold fish memory efect? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15178 (9989) | PreviousUser |
» | Komercializacija medijevOddelek: Loža | 3182 (2956) | PreviousUser |
» | Slovenski komercialni radiji (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14129 (12096) | LuiIII |
» | Rock in metal na slovenskih radijskih postajah...kje?Oddelek: Loža | 9932 (8925) | šernk |