» »

Igračarski portal hop.si [Gaming.si]

Igračarski portal hop.si [Gaming.si]

1
2
3

scipascapa ::

demon: speed runer si lahko kvečjemu v drugo ali tretjo, ko loviš trofeje...v prvo raziskuješ.

r3dkv1c4 ::

speedrunner nisi niti v drugo niti v tretje...ampak moraš konkretno preigrat zadevo počez in po dolgem, da najdem vse bližnjice, itd...

Sam recimo spremljam tega tipa...
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

[D]emon ::

Se vedno je novi RE absolutno prekratek da bi bil vreden svojega denarja. Da ne govorim o tem, da je sama tematika ze zdavnaj izpeta.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

PugPlug ::

[D]emon je izjavil:

Se vedno je novi RE absolutno prekratek da bi bil vreden svojega denarja. Da ne govorim o tem, da je sama tematika ze zdavnaj izpeta.


Res je, da ne gre za nivo Witcher 3 epopeje (sem imel okoli 200h z obema dodatkoma), ampak pri teh igrah imam raje 15h uživaškega igralnega časa, kot 40h dolgočasenja :). Cene so žal kakršne so, če se ti zdi preveč počakaš pol leta in jo ubodeš 50% + ceneje (lahko pa začneš opisovati igre in jo dobiš "brezplačno" :) ).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

PugPlug ::



Še pisni prispevek: https://gaming.si/2017/02/08/katero-gra...


Nekaj svežega. Tokrat smo si ogledali trg grafičnih kartic. ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

PugPlug ::

Admini, prosim, da naslov spremenite v Igričarski portal Gaming.si. Hvala

Seljak ::

Zelo lepo ste to naredili ;)

Kurzweil ::

Tale video...

za začetek se naj možakar nauči izgovarjat črko "E"... potem si lahko malce pogleda, kako se izgovorita besedi fury in titan. Potem, če se že gredo neke strokovnjake, naj ne govorijo takšnih neumnosti glede napajalnikov in 6-pinskih priključkov. Naslednja stvar je, da bi bilo lepo, če bi naredili sploh kaj sami, saj so vse slike in videi pobrani od drugih, že zaradi svojega stila bi lahko naredili svoje predstavitve, grafe, benchmarke, infografike in tako naprej, tu se tudi poraja vprašanje avtorskih pravic vsega tega, kar je pobrano od drugod.

Tudi meni se čuje ta IGRAČARSKI debilno, za nameček pa ko gren na spletno stran, mi jo sploh ne odpre:

polpo ::

Kurzweil je izjavil:


Tudi meni se čuje ta IGRAČARSKI debilno, za nameček pa ko gren na spletno stran, mi jo sploh ne odpre:


URL ni pravi ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polpo ()

Kurzweil ::

a pa res.... gledam pa recimo zdej recenzije iger in je od novega leta vsega 5 recenzij :)) To je brutalno premalo. Vem, da je potrebna zaradi tega ekipa, ampak če ne gre bolj resno in več, potem škoda kaj. Teh portalov je miljon in po vsemn kar sem prebrskal tu, ne vidim niti ene same stvari, ki bi bila unikatna oz. da bi si za božjo voljo vsaj nekaj sami zamislili, ponudili neke vsebine, ki jih ne morem drugje še na 1000 mestih. Tak občutek, dobim kot da je večina tu Blizzard fanov, ki pišejo članke sami sebi. Pokritost je smešno majhna in skromna. Brez zamere, ampak ne vidim ene stvari zakaj bi se sem vrnil.

Pravtako ne vem zakaj je treba kopirati iz Jokerja "vedež"?

Mi je pa cel design in izgled strani preveč generičen, ne vem, če se spomnim sem v Drupalu videl praktično iste template, se ne spomnim trenutno. Ves slikovni material je počopan z neta, nič ni avtorskega in prilagojenega izgledu strani, bog ne daj, da bi bilo kaj izvirnega. Nočem zamorit ekipi te strani, ampak res težko najdem kaj, ki je na nivoju ali vsaj izvirno, vsebine je občutno premalo.

shadeX ::

Teh portalov je miljon


Slovenskih?

Kurzweil ::

Za Slovenijo je že en Joker dovolj, ki pa je vsaj na nivoju. Sicer pa zakaj za boga mora biti slovensko? Kdor ne zna angleško, pa to ne vem kako igra računalniške igre. Sicer pa je bilo v preteklosti že marsikaj slovenskega, pa je trg kot rečeno premajhen, pa naj si bo splošno o računalništvu, ali o igrah, večina je danes zgodovina. Po drugi strani pa živijo neke Računalniške novice, ki so res obup, vsaj kar se iz strokovne plati tiče. Polovico vsebine so reklame, četrtino je mobilnega šrota, kar ostane pa vsega po malo in secer več tednov stare novice, prevedene v Slovenščino.

Pa so bili še veliko bolj ažurni, unikatni in strokovni od gaming.si, pa so šli v pozabo. V vsakem primeru raje sledim neki tuji strani, kjer so recenzije za vse in to v enem dnevu, ker seveda vse dobijo ekskluzivno prej, kot pri nas. Če imaš skoraj v mesecu in pol 5 recenzij, je to milo rečeno katastrofa, pa še tisto kar je, recimo "najboljše strategije leta 2016" vidim povsod in prav vsi štancajo ena in iste lestvice. Če se greš recenzije jih moraš imeti vsaj nekaj 10 mesečno in pokrit vse tipe iger po velikem, tudi indie igre, ne samo tiste 3 mainstream. Malce poglejte tovrstne portale v tujini in boste videli, da nima smisla zapravljati čas s tem portalom. Kot rečeno, nič izvirnega, PREMALO vsebine, preveč generično vse, na vseh nivojih je švoh. Verjamem pa, da se bodo čez čas popravili, ker tole bolj zgleda kot da umira, kot da hoče zaživet.

Seljak ::

Daj ne omenjati Joker-ja,ker mi gre na bruhanje,ko berem njihove "anale".

111111111111 ::

Zakaj jih pa bereš? :D

scipascapa ::

da mu lahko gre na bruhanje ;)

Machete ::

Seljak je izjavil:

Daj ne omenjati Joker-ja,ker mi gre na bruhanje,ko berem njihove "anale".


Za razliko od tebe, vsako mnenje utemeljijo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Berserker ::

Joker je trenutno edina kvalitetna gamerska revija.

Se spomnim 10 let nazaj so bili neki pcgamer, pa ostal skorpucala, pa je po vseh teh letih sam še Joker obstal.

Res pa je da tudi oni ne doživljajo več zlatih časev.

kitl76 ::

PC gamer je bila franšiza.

oo7 ::

PC gamer je bil zakon tja, do leta 2002, ko so opisovali na 90% revije samo igre no po letu 2002 ali še kakšno leto kasneje pa so spremenili ime revije če se ne motim in v reviji skoraj, da niso več opisovali iger samo še na parih straneh se je pisalo o igrah;((

Imam še nekaj številk PC gamerja tam okoli leta 2000-2002 :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

korenje3 ::

zame je še vedno gamespot.com eden in edini. ga že od leta 1996 spremljam.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Berserker ::

Gamespot in IGN sta sell out.

Kotaku in polygon so neki hipsterji in sjw, preveč čislajo 8bit in inde špile.

Še najboljši so razni youtuberji iz praktičnih razlogov.

Netrunner ::

Pa naj imajo veselje, jaz jih podpiram čeprav se mi stran ne dopade. Samo računati ne smejo, da bi se s tem preživljali ampak je bolj kot hobi. Slovenija je res premajhen trg vendar sklepam, da slveonske recenzije pridejo prav predvsem osnovnošolcem katerim agnleščina še šepa za jo dobro razumet, znajo pa dovolj, da lahko igre igrajo :)

shadeX ::

Pa naj imajo veselje, jaz jih podpiram čeprav se mi stran ne dopade. Samo računati ne smejo, da bi se s tem preživljali ampak je bolj kot hobi.


Če imajo idejo kako iztržiti kak € od obiskovalca, potem ni panike. Npr. na Youtubu se je na primorskem pojavila ena vlogerka, ki govori predvsem o zdravi prehrani, športu itd. Odziv je fenomenalen saj je v dokaj "kratkem" času dobila nekje 4k subscriberjev, kar je za to specifično ciljno publiko nekaj res izrednega. Logično sicer je, da se z Googlovimi reklamami ne bo preživljala (premalo ljudi + slovenski ECPM reklam je porazen), je pa napisala knjigo (recepti, šport, itd) in jo dala v prodajo (15€ komad). Baje da se zadeva kar dobro prodaja :)

Aja še link če koga zanima.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Kehgart ::

Izgled strani tudi meni ni všeč, kot je že bilo prej napisano zgleda predvsem generična. Slika na sliki, velik naslovi, itd. Ampak verjamem, da boste tudi v prihodnje si lahko privoščili kako avtorsko temo ;)

Drugače pa lepo, da ste aktivni :) ne pa kot IGN Adria, ki deluje pod vodstvom videotop-a in je aktivnost na totalni nuli ...

Kurzweil ti si pa tudi kar precej glasen in pameten trenutno.
gledam pa recimo zdej recenzije iger in je od novega leta vsega 5 recenzij
Če si ugotovil, da delajo prostovoljno torej si verjetno ne morejo vsake igre na 1. dan nabavit, da bi jo sam zate takoj opisali. Prav tako si ne morejo verjetno nabavit vsake igre in jo opisat, ko pa vsaka nova igra ob izidu stane 60EUR.

bi bilo lepo, če bi naredili sploh kaj sami, saj so vse slike in videi pobrani od drugih
tukaj te moti to ko najmanjši si izposodijo stvari? Tam maš velikane, ki so tako leni, da za svojih par milijonov "oboževalcev" ne morejo narediti avtorskih slik in posnetkov. Samo preveri IGN-ov fb. pobran video/slika, njihov logo gor pa se obnašajo kot, da je vse njihovo.

Teh portalov je miljon
Forumov je tudi milIjon pa si še ti vedno na slo-techu!


Osebju Gaming.si pa itak priporočam, da te ne poslušajo ker tvoje kritike so čist mimo, enostavno rečeno nič ORIGINALNE, tipično Slovensko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Kehgart ()

Kurzweil ::

@Sqarat, zgleda si eden od tistih revežev, ki prenesejo samo pozitivno kritiko, negativna pa ga zadene direktno v ego. Če bi kdaj delal kaj resnično resnega, bi vedel da je prav vsak feedback, še posebej kritičen tisti, ki te pripravi do tega, da stvar izboljšaš. Recimo kaj ti rabi, da ti vsi hvalijo, če dam za primer spletno aplikacijo? Verjemi, da je največ vredno to, da ti folk pokritizira slabe stvari, reporta buge in podobno in to ni prav nič slovensko, kot ti bluziš.

Neglede na to, na kakšnem nivoju je stvar je 5 recenzij v praktično mesecu in pol premalo. V poplavi vsega, če nimaš razloga vsak dan se vrniti na neko spletno stran, gre stvar v pozabo, torej govorimo o 1 recenziji na teden, to ni praktično nič. In pa nove igre nico 60€ in ne nakladaj spet neumnosti, mogoče na konzolah, na PCju pa ne. Če se hočeš iti gaming portal in da nima cela ekipa za več kot 5 original iger na mesec in pol, potem bolje da se pač ne gredo stvari. Tudi jaz bi imel zadnjega BMWja, pa imam premalo, torej se pač ne bom zaletaval v nekaj kar si ne morem privoščiti. Sicer pa, če se greš to, si seveda najdeš sponzorje, se povežeš z distributerji za tisti en ali dva izvoda v zamenjavo pač dobijo reklamo in se bi stvar tudi sicer bolje prodajala.

Sqarat po drugi strani pa bluziš, da je IGN Adria v.... malce poglej koliko več vsebine je, pa me ne zanima kakšne pogoje za delo imajo, govorimo zgolj o vsebini. Pa mi tudi IGN Adria ni všeč, zaradi podobnih razlogov o katerih sem pisal zgoraj. Po tvoje bi moral biti hlapčevsko vesel za vse kar dobim pred nos in bognedaj, da se stvar pokritizira, ker potem je to po tvoje slovensko :)) Bog ti pomagaj!

In pa če bi bil funkcionalni pismen bi videl, da to glede slikovnega materiala tiče leti na tisti video, ki je bil tu objavljen in ne na spletno stran, kjer tudi sicer to drži. Malce se nauči brati in obnašati, predvsem pa razumi, da v življenju obstajajo tudi druge oblike kritike, kot hvalospevi.

In pa forumov je miljon, kot praviš, sem tudi na številnih drugih, isto velja za slo-tech, ker je neglede na padec kvalitete še vedno najboljši forum v Sloveniji. Tebi pa bolj predlagam Med.over.net in Publishwall... nekateri smo na slo-techu že od samega zažetka in nam je to vsakodnevna rutina, ti pa si se registriral kot vidim ravno dober mesec nazaj in me naganjaš iz slo-techa :D Odrasti fant!

Kehgart ::

Nič nisem omenil glede tega, da ne bi smel pokritizirat in vem, da je kritika najboljša za uspeh. A tukaj zgleda, da ti moje objave ne razumeš. Kritiziraš to, da imajo premalo avtorske (recenzije) vsebine, bravo. Kaj pa naj zdaj naredijo? A naj gredo banko oropat, da si modo vsako igro, ki na mesec izide kupijo? A naj gredo svojo službo zapustit, da bodo lahko 24/7 članke pisali?

In pa nove igre nico 60€ in ne nakladaj spet neumnosti
Vsaka AAA igra, ki je vredna recenzije ti stane 60€, For Honor, Sniper Elite 4, Halo Wars 2, Prey in še bi ti lahko našteval.
Tudi jaz bi imel zadnjega BMWja, pa imam premalo, torej se pač ne bom zaletaval v nekaj kar si ne morem privoščiti.
Amm ok? In kaj ima zdaj to veze z gaming portalom katerega niso samo recenzije?
Sicer pa, če se greš to, si seveda najdeš sponzorje, se povežeš z distributerji za tisti en ali dva izvoda v zamenjavo pač dobijo reklamo in se bi stvar tudi sicer bolje prodajala.
Če misliš, da je to tako lahko, zakaj pa potem ne začneš sam?

da je IGN Adria v.... malce poglej koliko več vsebine je, pa me ne zanima kakšne pogoje za delo imajo
Vsebina... so pa tudi usmerjeni na vse. Pišejo o filmih, animejih, igrah, cartonih, itd. Kolikor sem slišal so tudi pisci imeli za 300€ pogoje kot 5 novic na teden 3 prevedene in 2 avtorski. GAMING.SI pa je popolnoma prostovoljno delo in edino podporo, ki imajo smo mi, bralci.

Glede forumov pa sem samo napisal enako kot si ti. Res je, da je gaming protalov na stotine tako kot forumov ampak to še ne pomeni, da bi morali vsi najmanjši zaradi tega se zapret, ker pač niso nahitrejši, najboljši in ne vem kaj.

Na kratko, ker boš itak spet nekaj pisal o tem, da jaz (!?) ne sprejmem kritike itd. Odpisal sem ti samo zaradi tega, ker kritiziraš nekaj, ki bodo člani gaming.si itak izboljšali s časom. Ampak taki obiskovalci, ki vidijo, da nimajo na dan 100 novic pa jim ne bodo pomagal.

Zdaj pa sem out, ker itak menim, da se s tabo ne bo dalo pogovorit, ker boš trdil svoje.

Lp.

PugPlug ::

Saj ima Kurzweil prav glede nekaterih stvari, ampak žal čez noč ne gre. Svoje je v zadnjem obdobju dodalo še izpitno obdobje, saj so nekateri člani še študenti in po drugi strani delo redno zaposlenih.
Kaj naj rečem, s profesionalnimi tujimi portali se žal ne moremo in se zaenkrat niti ne poizkušamo primerjati. Na sam izgled osebno nimam nobenega vpliva, čeprav se mi zdi portal kar ok oblikovan. Vsekakor bomo izgled izboljševali, razmišljamo tudi o prenovi (ni še nič dorečeno).

IGN Adria je očitno prenehala delovati, že več kot 10 dni niso ničesar objavili. Kolikor vem so zahtevali 5 novic dnevno za 300EUR mesečno - tako sem slišal http://adria.ign.com/sl/
Žal mi jih je.

Ko se izoblikuje končna ekipa, bodo stvari potekale dosti bolj tekoče, ker je naporno uvajati nove člane, ki pisanje opustijo že po enem prispevku. Druga stvar je, da sami YouTube posnetki poberejo precej časa - tudi po kakšen dan se nameni za posameznega. Kvalitetni opisi so razred zase, saj je naslov potrebno igrati vsaj okoli 8 ur. Morda zveni kot jamranje, ampak sem zgoraj napisano dodal samo za občutek, kako časovno potratne so stvari.

Preglede iger trenutno opravljajo tri osebe. Prvi cilj je pokriti vse večje naslove, vmes tudi kakšno indie igro.

Če se kdo želi preizkusiti v vlogi pisca je seveda dobrodošel ;). Kaj drugega kot dobre družbe, izkušenj in posameznih iger ne moremo obljubiti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

oo7 ::

Saj ne rabite hiteti počasi se daleč pride :)
Men osebno je vaša stran dobra paše kaj o igrah prebrati v našem jeziku. Joker je pač enkrat na mesec tako, da je vaša stran zelo dobrodošla :)

Pri IGN adria sem pa tudi jaz opazil, da so nekaj nehali pisati.

kitl76 ::

IGN je totalno ne ažuren. Gaming.si je pa odlična stran in jo rad berem.

Alien123 ::

[D]emon je izjavil:

Odlicno, spil, ki ga bo povprecen speedrunner koncal v dveh urah. Skoda denarja, skoda casa. Pfej, jebemti.


Vsi dark soulsi imajo speedrun pod dvema urama.. a pol je škoda časa igrat? Ne bit pametn

[D]emon ::

Ja, ampak Dark Souls ne bo povprecen player obrnil v sedmih urah, medtem ko novi Resident Evil bo. Ne gobezdaj ce ne ves o cem govoris.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Zoga ::

Sorry ampak ta mariborski naglas v videih je tako odbijajoč, da sem prenehal gledat po parih minutah.

Če se greste slovenščino delajte to na nivoju, drugače je brezveze.

Netrunner ::

Zoga je izjavil:

Sorry ampak ta mariborski naglas v videih je tako odbijajoč, da sem prenehal gledat po parih minutah.


Nekaj takega kot ljubljanski naglas v vseh slovenskih serijah, odajah in filmih. Pa na TVju bi pričakoval Slovenščino na novoju :) ... kar pa ni. Sicer meni se glas v onih recenzijah tidi ne dopade, vendar ne zaradi naglasa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Netrunner ()

[D]emon ::

A lahko lokalpatriotizem budalizem odnesete nazaj v ostarijo ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Netrunner ::

[D]emon je izjavil:

A lahko lokalpatriotizem budalizem odnesete nazaj v ostarijo ?


Saj veš da na slo-techu je v navadi, da vsaka tema zaniha malo sem pa tja izven okvirjev topica. :)

[D]emon ::

"malo", ja. Vecina slo-tech tem je hujsih kot pa komentarji na 24kur. Now, get the fuck back on topic preden se kdo spomne zaklenit temo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Berserker ::

Se strinjam z Kurzweilom, kritika more bit, da se ekipa izboljša, drugače bodo utonili v poplavi vseh teh gaming medijev.

Lolcek23 ::

Kritike so že super, ampak @Kurzweilom pa malo pretirava :D

Drugače pa GAMING.si ekipa super delate, le tako naprej še bom obiskal vašo stran :) A moram priznat, da mi pa izgled strani ravno preveč pri srcu :/ ampak sem le zaljubljen v starejše dizajne (videoigre.si ko so še bili originalni, so za tiste čase imeli super izgled, vse si imel lepo gor :D ).

PugPlug ::

Imam izredno rad tako pohvale kot kritike, ker po eni strani kažejo, da delo spodobno opravljamo, po drugi tudi ideje za izboljšave.

Vse, ki vas zanima kdo trenutno sestavlja ekipo preverite (noviteta ;)): https://gaming.si/ekipa/

Pregled še enega malce starejšega naslova:

Netrunner ::

Od kod pa je ekipa če ni skrivnos? Ste razpršeni okoli ali ste vsi iz istega konca?

shadeX ::

Sej vas je kar dost. Sm mislu da to delata v dveh. lol

PugPlug ::

Netrunner je izjavil:

Od kod pa je ekipa če ni skrivnos? Ste razpršeni okoli ali ste vsi iz istega konca?

S cele Slovenije smo, edino Prekmurcev še ni med nami.

shadeX je izjavil:

Sej vas je kar dost. Sm mislu da to delata v dveh. lol

Ekipa počasi raste in nas je že kar nekaj, a problem je, ker smo nekateri redno zaposleni in imamo bistveno manj časa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

PugPlug ::

Pregled igre Hitman. S samo igro sem bil zadovoljen, priporočam nakup.

Več o igri v opisu: https://gaming.si/2017/02/19/pregled-hi...

-------------------------------------------------------------

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

Alien123 ::

saj je vse super in vse. Sam se prav vidi da berete to in ni z glave vun kot je pr drugih youtuberih. Kot v srednji šoli ko smo imeli nastop pred tablo.

Seljak ::

PugPlug je izjavil:

Pregled igre Hitman. S samo igro sem bil zadovoljen, priporočam nakup.

Več o igri v opisu: https://gaming.si/2017/02/19/pregled-hi...



To je ta zadnji del? Sem nameraval kupiti.

PugPlug ::

Seljak je izjavil:

PugPlug je izjavil:

Pregled igre Hitman. S samo igro sem bil zadovoljen, priporočam nakup.

Več o igri v opisu: https://gaming.si/2017/02/19/pregled-hi...



To je ta zadnji del? Sem nameraval kupiti.


Vsi delčki združeni v celoto. Prvi košček igre je izšel že v začetku lanskega leta. Če si ljubitelj Hitman franšize in obožuješ ta stil iger le kupi :).

Alien123 je izjavil:

saj je vse super in vse. Sam se prav vidi da berete to in ni z glave vun kot je pr drugih youtuberih. Kot v srednji šoli ko smo imeli nastop pred tablo.


Odvisno, nekateri so prosto posneti, pri drugih si malce pomagamo. Je pa 7 minutne preglede kar težko posneti brez plonkcev, ker se hitro izmuzne kakšna pomembnejša informacija.
-------------------------------------------------------------

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

Lolcek23 ::

To novico ko ste objavili o "pa igrajmo" posnetku https://gaming.si/2017/02/24/pa-igrajmo..., to je zelo nadležno, pač zelo neučnikovito/grdo se mi zdi.

Slika --> nek text --> malo okence za video.

a ne bi za take novice bolje zgledalo če bi bil čisto na vrhu pa prva stvar, ki bi jo videli video? Spodaj bi že potem lahko bil kak text ampak pri takih novicah se mi zdi, da je najbolj pomemben video!

Prav tako bi lahko na prvo stran potem dali tak slider, za vse videje. Tak sistem bi tudi potem lahko uporabili za razne druge posnetke (napovednike, gameplay, itd.). Predvsem ne bi potem tudi novice čudno zgledale, če ne bi zraven bilo 300 besed texta.

Moj slab primer za novico:



Moj slab primer za prvo stran:




Aja pa še ena pritožba :D dajte spremente za komentiranje neke :D Če bi lahko uporabil forum račun (da bi se vsaka tema povezala z forumom in bi lahko potem ko bi komentiral, komentiral forum temo, bi bilo res super in veliko bolj unčikovito). Ali pa vsaj Disqus uporabite. :)

Le moje mnenje ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Lolcek23 ()

Kehgart ::

Lolcek23 je izjavil:

To novico ko ste objavili o "pa igrajmo" posnetku https://gaming.si/2017/02/24/pa-igrajmo..., to je zelo nadležno, pač zelo neučnikovito/grdo se mi zdi.

Slika --> nek text --> malo okence za video.

a ne bi za take novice bolje zgledalo če bi bil čisto na vrhu pa prva stvar, ki bi jo videli video? Spodaj bi že potem lahko bil kak text ampak pri takih novicah se mi zdi, da je najbolj pomemben video!

Prav tako bi lahko na prvo stran potem dali tak slider, za vse videje. Tak sistem bi tudi potem lahko uporabili za razne druge posnetke (napovednike, gameplay, itd.). Predvsem ne bi potem tudi novice čudno zgledale, če ne bi zraven bilo 300 besed texta.

Moj slab primer za novico:



Moj slab primer za prvo stran:




Aja pa še ena pritožba :D dajte spremente za komentiranje neke :D Če bi lahko uporabil forum račun (da bi se vsaka tema povezala z forumom in bi lahko potem ko bi komentiral, komentiral forum temo, bi bilo res super in veliko bolj unčikovito). Ali pa vsaj Disqus uporabite. :)

Le moje mnenje ;)


To je tudi meni smešno. V novici, ki je pomeben video imajo video v velikosti 560x315 a sliko pa 950x500. Potem pa imajo cover novice isti kot cover na videou in še bolj smešno zgleda :))

PugPlug ::

Nekaj časa nisem spremljal teme zaradi službenih obveznosti.
@Lolcek23
Se strinjam, da bi bilo bolje tako. Tiste novice za igralne videe pa so bolj tako-tako, bolj zato, da ljudje vidijo, kaj je bilo objavljeno. Bi bilo najbolje, če bi kar YouTube račun lahko povezali s stranjo, da bi bili na strani dostopni vsi videi.

Drugače pa pri Outfit7 ravnokar iščejo razvijalca iger, če je kdo slučajno zainteresiran.
http://gaming.si/2017/03/13/isce-se-raz...
-------------------------------------------------------------

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

PugPlug ::

Pregled za eno izmed najbolj pričakovanih iger leta :) Horizon Zero Dawn.

https://gaming.si/2017/03/14/pregled-ho...
-------------------------------------------------------------
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisanje recenzij za video igre - Pomoč/ Nasveti

Oddelek: Pomoč in nasveti
5833 (380) bambam20

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153197652 (108758) opeter
»

Gamingsi dogodek Gaming brez izgovorov

Oddelek: Novice / Ostalo
267854 (5559) Jerry000
»

NEST.2016

Oddelek: Slo-Tech
323642 (1519) ahac
»

Ultimativne sestave računalnikov (december 2017)

Oddelek: Strojna oprema
101356 (1109) Leprechaun

Več podobnih tem