Forum » Pomoč in nasveti » Disk ali RAM
Disk ali RAM
snoop ::
Prosim pomagajte! Ne morem vec zdrzati! Kadarkoli igram kaksn spil npr. Generals, wofenstein enemy teritory, battlefield,... mi disk skor skos melje in mi zato igre stekajo!
Ali pa potem ko grem ven iz igrce zacne disk mleti ko neumen. Ali je to kriv ram ali pa je disk sfukan.
Moj racunalnik: Nforce 2, AMD 2100XP, Geforce 4 MX460, 256 DDR 333 in dis Maxtor 10GB ATA 66.
Ne verjamem da je premal rama, kajti frendi majo tud tok rama in se slabsi (ddr 266) pa jim dela cist lepo.
Ali pa potem ko grem ven iz igrce zacne disk mleti ko neumen. Ali je to kriv ram ali pa je disk sfukan.
Moj racunalnik: Nforce 2, AMD 2100XP, Geforce 4 MX460, 256 DDR 333 in dis Maxtor 10GB ATA 66.
Ne verjamem da je premal rama, kajti frendi majo tud tok rama in se slabsi (ddr 266) pa jim dela cist lepo.
budi ::
Ja pizda poskusi disk defragmatirati in pregledati.Poj si pa še swap file urihti.Aja pa kupi nov disk.
zigadr ::
Po mojih izkušnjah je to ram, konkretno z igro Vietcong. Menjava iz 256 na 512 je utišala disk na 5% prejšnjega mletja.
Dead_Eye ::
Maxtor 10GB ATA 66
kot je rekel budi - kupi nov disk, po možnosti 7200rpm
kot je rekel budi - kupi nov disk, po možnosti 7200rpm
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Texh Linux - problem z zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 1359 (1173) | tx-z |
» | Ocenite tale PC... bolj stara zadeva :)Oddelek: Kaj kupiti | 1053 (925) | Azrael |
» | Priključitev IDE napravOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (805) | Gh0st |
» | konfig. sistema in nakup diska!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1540 (1331) | freejack |
» | ATA 100Oddelek: Strojna oprema | 2470 (2151) | Putimir |