» »

Američan želi kupiti biljard mizo - nateg

Američan želi kupiti biljard mizo - nateg

N0t0ri0us ::

Živjo

Prosil bi malo pomoči.. američan želi kupiti biljard mizo.. seveda

I have completed the transfer and you should have received confirmation from PayPal... So i want you to confirm the pick up address by sending the address where the pick up would be made. I made an additional payment 400 EUR for the Shipping Agent Pick Up Fee and i am sure you noticed that, according to paypal's policy you'll have to send the extra amount to the Shipping Company Headquarters through Money Gram right away and then send the Money Gram Information to PayPal for verification, so the transaction can be finalized... Here is the info you need to send the fee to the Shipping Agent through Money Gram...
Agent Name : MUHAMMED FATIMA ZARAH
City: Liaoning
State: Shenyang
Zip code: 110000
Country : China.

All other documentations should be prepared by my Pick Up Agent. I will advice you to check your inbox or spam/junk folder for the paypal confirmation email in one of these folders.. It's Nice Doing Business With You.

Le kaj bi lahko šlo narobe? :))

Seveda jaz nisem prodajalec. Me je pa prodajalčev kolega vprašal za nasvet. Povedal sem mu da je nateg ampak imam občutek, da mu bo res nakazal tistih 400€.. I don't care #darwin

Kakšno je vaše mnenje? Ko se nabere par odgovorov mu posredujem link od teme :D

mgermo ::

Saj mu je kupec že nakazal dnar tako da če prodajalec ne bo kmalu ukrepal, bo dobil grozeča pisma.

Jst ::

100% Real.

Muhammed je najbolj razšijeno ime, tako da tu ni panike. Edino ne vem, kaj ta Muhammed dela na Kitajskem...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

</head> ::

Poklikaj "Vredno ogleda..." spodaj. Je bilo že vse stokrat prežvečeno.

Heavy ::

Po vseh zdravi pameti, zakaj bi Američan kupoval biljard mizo iz neke države za Atlantikom? Po vrhu vsega bi nemudoma plačal celi znesek + pošiljanje, ne da bi sploh v živo videl artikla.
#TeamFelix

St235 ::

Klasicen nateg. Pac ostal bo ob 400e in pomoznosti se naslednjih 400 za postnino in se biljardno mizo.

c3p0 ::

Stroški bodo samo rastli, pa še neka dajatev za to in to potrdilo, pa provizija banki itd. Nekateri potem padejo v nekak "loop", ker si nočejo priznati da so nategnjeni in so že toliko izgubili, pa bodo nakazali še teh par 100€, mogoče pa le bo... Do bankrota.

MIHAc27 ::

Jaz če že nekaj prodajam, ne bom kar nekaj plačeval. Mogoče edino kupoprodajno pogodbo in overitev podpisa.

Klasičen nateg, 'prijatelj' naj neha komunicirat z 'kupcem' in zadeva bo rešena.

Baja ::

nateg

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nategnt nateguna (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6918625 (4779) Machete
»

Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9217359 (9678) Furbo
»

Bolha, kupec iz Amerike

Oddelek: Pomoč in nasveti
314111 (2601) toplakd
»

Na oglas na bolhi se mi je javil en scammer.

Oddelek: Loža
72078 (1911) Stari maček
»

Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9214614 (2748) gasperxp

Več podobnih tem