Forum » Pomoč in nasveti » Phonegap projekt na mac v xcode
Phonegap projekt na mac v xcode
ivanl ::
Pozdravljeni,
imam en projekt spisan v html5 in buildan z uporabo Phonegap-a . Na androidu dela vse ok, zdaj želim zadevo zbuildati še za mac oz. iPhone. Že kar nekaj ur sem zabil na Mac-u, da bi usposobil kreirati projekt z uporabo Phonegap-a SDK-a pa mi ne uspe. Rad bi seveda zadevo stestiral preko XCoda . Developer account na Applu imam zakupljen.
Naprošam nekoga, ki se spozna na mac in XCODE, da mi pomaga vzpostaviti razvojno okolje.
Uslugo plačam!
LP Ivan
imam en projekt spisan v html5 in buildan z uporabo Phonegap-a . Na androidu dela vse ok, zdaj želim zadevo zbuildati še za mac oz. iPhone. Že kar nekaj ur sem zabil na Mac-u, da bi usposobil kreirati projekt z uporabo Phonegap-a SDK-a pa mi ne uspe. Rad bi seveda zadevo stestiral preko XCoda . Developer account na Applu imam zakupljen.
Naprošam nekoga, ki se spozna na mac in XCODE, da mi pomaga vzpostaviti razvojno okolje.
Uslugo plačam!
LP Ivan
- spremenil: ivanl ()
ivanl ::
Mam vse zrihtano, app je tik pred izidom, mislil sem da bo zadeva šla hitreje skozi, pa mi nekako ne gre. Totalno se ne znadem v MAC-u, vse kar programiram delam na win in linux.
LP Ivan
LP Ivan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google play developerOddelek: Programiranje | 1868 (283) | shadeX |
» | Mobilna igra: "Tapster - Hitrostna preizkušnja prstov in možganov"Oddelek: Igre | 2216 (1921) | shadeX |
» | Programiranje za apple phoneOddelek: Programiranje | 2006 (979) | detroit |
» | Novi in cenejši MacBooki Air (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 23908 (18893) | hojnikb |
» | Mobilni development (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 14421 (10800) | Gandalfar |