» »

master card diners club ipd...

master card diners club ipd...

helo ::

ker ne morem preko spleta nič naročati brez omenjenih kartic si jo moram naročiti...ne vem pa katera je najboljša? kaj potrebujem da jo pridobim?
lp

joze67 ::

Po spletu z Diners ne boš prišel prav daleč. Trgovci ga sicer poznajo pod imenom Discovery, a ni tako univerzalen kot MC/Visa. Poleg tega znajo udariti kakšno nepotrebno konverzijo iz eurov v dolarje (Discovery je pač US) in nazaj.

Ostale kartice so večinoma predplačniške ali vezane na banko, na kateri si. Kakšnih silnih razlik ni., povsod primeta obe (MC in Visa).

OvCa77 ::

Bejži na banko koper ali NKBM in vzami predplačniško viso. Potrebuješ samo 10€ za 4 leta, ne rabiš met tam računa. Napiši pa katero banko maš zdej da pogledamo če imajo tam kaj podobnega.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

helo ::

imam skb.
torej je najbolje da vzamem master card?

potrebujem kartico da lahko reezerviram letalske karte, naročam izdelke iz tujine ipd... ne vem pa kaj vse potrebujem oz kam naj grem da mi jo odprejo pogoji itd...hvala

next3steps ::

Najbolje je, da vzameš debetno Viso. Kaj potrebuješ? Podobno kot pri odpiranju računa na banki. Dokumente, ki izkazujejo tvojo istovetnost.
Če pa ima trgovina na voljo možnost nakupa preko PayPala, niti bančne kartice več ne potrebuješ. Enostavno preko UPNa nakažeš denar na svoj PayPal račun in je to to.

OvCa77 ::

Lahko za nakupe po internetu uporabiš kar viso od trr
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

smacker ::

Jaz mam predplačniško Viso za te namene. Na NKBM dobiš virtualno za 5eur in velja 4 leta - ne rabiš bit komitent. Za 10eur dobiš pa še fizično kartico, s katero lahko dviguješ na bankomatih in plačuješ v trgovinah (odlična za posojo otroku na potovanje recimo). Polniš jo na banki (gor položiš denar) ali preko UPN obrazca (iz svoje spletne banke). Prednost? Če pride do zlorabe, ti lahko vzamejo samo toliko, kot maš na njej naloženo. Povežeš jo lahko tudi s Paypal.

modelno1 ::

Revolut ti da brezplačno predplačniški MC, virtualnega ali kartico. Samo app zlovdaš, se registreraš in to je to. Nobenih stroškov za polog/dvig.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

#000000 ::

No te aplikacije ne morem instalirat oz. prvič sem jo lahko, na telefonu je seveda ni, ko hočem naložit drugič pa piše na gplayu da je že naložena ter da druguh naprav ni, a na telefonu je ni nikjer, kaka jeba, ne bom več nalagu app z manj kot 100.000 prenosi, tole je ena hullabulla app.

modelno1 ::

Meni dela bp.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Mavrik ::

helo je izjavil:

imam skb.
torej je najbolje da vzamem master card?


Pri SKB bi že moral imeti Viso - ker SKB še samo debetne vise daje. A si pogledal kaj piše na tvoji kartici? :P
The truth is rarely pure and never simple.

#000000 ::

ja men nedela

helo ::

hmm ne razumem najbolje... katera kartica je potem najboljša, najugodnejša.... potrebujem za to da lahko rezerviram letalske karte preko neta in npr. naročam izdelke iz tujine... kaj je potem najbolje?

hvala

smacker ::

Kaj je najbolje se boš moral sam odločit. Mi smo ti že dali par predlogov (predplačniška Visa, Revoult, mastercard..) Varjant je več, vsaka ma svoje prednosti/slabosti. Odločitev pa tvoja. Mojo izbiro in razloge sem opisal v zgornjem postu: https://slo-tech.com/forum/t681982/p527...

helo ::

torej je VIsa najboljša. a To grem na skb npr. in rečem da bi odprl Viso in oni tam vse uredijo? naredijo virtualno kartico račun če rečem za fizicno mi jo se fizicno naredijo in lahko z njo plačujem v tujini, dvigam denar v tujini in sloveniji , z njo naročam letalske karte in nupojem preko spleta itd..?

AgiZ ::

Tako nekako, ja.
Jaz uporabljam v tujini vecinoma kar Maestro (bancna kartica pac), kjer pa ne deluje pa MC. MC/Visa mi je bolj vsec ker se ni treba zezat z nalaganjem na predplacniske kartice, kar je vedno zamudno in ce nimas dovolj gor ko hoces nekaj kupiti bos pac cakal kak dan/tri da ti sprocesirajo in nalozijo.
Preko spleta pa kupujem skoraj izkljucno preko Paypala (razen ce ni res dober razlog zakaj bi kupcu dajal direkt MC/Viso, saj ima zascito uporabnika boljso.

jype ::

helo> torej je VIsa najboljša. a To grem na skb npr. in rečem da bi odprl Viso in oni tam vse uredijo?

Če že imaš račun pri SKB, potem Viso že nosiš s seboj.

MacGyver141 ::

Če ima kdo gorenjsko banko in uporablja link, ima pri njih predplačniški master card. Polnjenje preko elektronske banke je zastonj in denar je v trenutku naložen na kartico.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
330106765 (25615) Vetrpiha
»

Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15037934 (16090) sbawe64
»

Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
261108491 (36412) Andro457
»

Predplačniška Mastercard.

Oddelek: Loža
336508 (5593) Znida
»

Visa debit verifikacija problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
4219875 (17627) Vrocipes

Več podobnih tem