Forum » Kaj kupiti » Katero tablico kupiti?
Katero tablico kupiti?
neli13 ::
Čer. Pa bi še js ene par vprašanj postavla:
1. Kaka je razlika (poleg očitno cene in velikosti zaslona) med Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Wi-Fi (T810 ali T813) in pa Tab A 10.1?
2. Ali se da aplikacijo naložit direkt na spominsko kartico ali gre obvezno na notranji spomin in če: na kirga? Un delovni RAM 2GB ali notranji spomin 16GB? Razvidno iz vprašanja tudi to, da mi ni čist jasno kaka je razlika med delovnim spominom in notranjim spominom.
3. Ali mi lahko priporočate kaj naj kupim glede na to, da mi bo primarna uporaba za Mobile sheets aplikacijo (čitalec not)
4. a je mogoče tle kdo, ki je muzičar in uporablja to aplikacijo? :)
Hvala za odgovore :D
P.s. Upam, da sm vsaj trofla rubriko al rajš postam tole kam drugam?
1. Kaka je razlika (poleg očitno cene in velikosti zaslona) med Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Wi-Fi (T810 ali T813) in pa Tab A 10.1?
2. Ali se da aplikacijo naložit direkt na spominsko kartico ali gre obvezno na notranji spomin in če: na kirga? Un delovni RAM 2GB ali notranji spomin 16GB? Razvidno iz vprašanja tudi to, da mi ni čist jasno kaka je razlika med delovnim spominom in notranjim spominom.
3. Ali mi lahko priporočate kaj naj kupim glede na to, da mi bo primarna uporaba za Mobile sheets aplikacijo (čitalec not)
4. a je mogoče tle kdo, ki je muzičar in uporablja to aplikacijo? :)
Hvala za odgovore :D
P.s. Upam, da sm vsaj trofla rubriko al rajš postam tole kam drugam?
Invictus ::
Preberi si namensko temo o tablicah, za začetek...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
neboben ::
Katero tablico izbrati?
1. resolucija zaslona, spomin in teža
2. ne vem, imaš 16gb prostora za aplikacije in rzširetev tega prostora z sd karicami če se ne motim.
3. ne morem se ravnokar tudi sam odločam za tablico pa ne vem še kero bi.
4. ne morm pomagat
imamo že temo odprto zgorej sm ti dal povezavo, tam se pogovarjamo ravno o tem kar ti iščeš/hočeš.
Tko, da ja, nebi blo treba še ene iste teme odpirat, se zgodi, sej bo admin to popravu, upam.
1. resolucija zaslona, spomin in teža
2. ne vem, imaš 16gb prostora za aplikacije in rzširetev tega prostora z sd karicami če se ne motim.
3. ne morem se ravnokar tudi sam odločam za tablico pa ne vem še kero bi.
4. ne morm pomagat
imamo že temo odprto zgorej sm ti dal povezavo, tam se pogovarjamo ravno o tem kar ti iščeš/hočeš.
Tko, da ja, nebi blo treba še ene iste teme odpirat, se zgodi, sej bo admin to popravu, upam.
neli13 ::
Hvala in se opravičujem za odprtje nove-stare teme. Prvič sem na forumu (kakršnemkoli) in se še ne znajdem najbolje. Hvala za link in odgovore :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Experia E3 hard resetOddelek: Mobilne tehnologije | 594 (393) | tiltech |
» | Nadgradnja (UPGRADE) Android OS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1912) | broken/link |
» | Nadgradnja Androida na "predpotopnem" telefonu (Sony Xperia Active)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2397 (2215) | jabba |
» | PomnilnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1049) | xda develope |
» | Težave s tabličnim računalnikom GoClever R974Oddelek: Pomoč in nasveti | 2141 (1964) | FlyingBee |