Forum » Igre » Battlefield 1 : Gameplay test NVIDIA GTX 1070 ULTRA SETTING
Battlefield 1 : Gameplay test NVIDIA GTX 1070 ULTRA SETTING
zeks14 ::
No pa je prisel cas katerega sem komaj docakal in ga tudi vbistvu skoraj da pozabil :D Battlefield 1 me je kar presenetil in sama igra mi je zelo všeč ter tudi v tem času se zelo zabavna glede glitchov itd :,D haha . Bo ju3 se prisel ven funny moments.
Tukaj pa imate gameplay na ULTRA in seveda na moji o tako prelepi grafični kartici Nvidia GTX 1070 Founders edition. Procesor i7 6700k 4.00ghz , RAM 16gb hyper x rev 2 DDR4-2400 mhz ter igra laufa z SSD-ja Samsung evo 850.
PS : Ja sem totalen noob v tej igri nisem igral Battlefielda od , kdaj je prisel ven BF: Bad Company .
Sporočilo za Admina: Če ni kaj uredu na temi oz če je kaksi koli problem lahko komot zbrišeš temo .
LP Dennis.
Vaš Feedback mi pomeni veliko več kot pa kaki dislike ali pa like . In seveda Glede igranja igre. D:
Tukaj pa imate gameplay na ULTRA in seveda na moji o tako prelepi grafični kartici Nvidia GTX 1070 Founders edition. Procesor i7 6700k 4.00ghz , RAM 16gb hyper x rev 2 DDR4-2400 mhz ter igra laufa z SSD-ja Samsung evo 850.
PS : Ja sem totalen noob v tej igri nisem igral Battlefielda od , kdaj je prisel ven BF: Bad Company .
Sporočilo za Admina: Če ni kaj uredu na temi oz če je kaksi koli problem lahko komot zbrišeš temo .
LP Dennis.
Vaš Feedback mi pomeni veliko več kot pa kaki dislike ali pa like . In seveda Glede igranja igre. D:
- zaklenil: ahac ()
zeks14 ::
aja youtube rabi malo da nastima kvaliteto tako da bi za par minutk morala bit že normalna kvaliteta.
ahac ::
Tema o igri že obstaja. Prosim, uporabi tisto:
Battlefield 1 (Battlefield 5)
Battlefield 1 (Battlefield 5)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Candyman [Jordan Peele is back with another one]Oddelek: Sedem umetnosti | 2917 (2473) | oo7 |
» | Katero GTX kartico? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9669 (8213) | Mr.B |
» | GTA V Natural Vision | PHotorealistic | GraphicsOddelek: Igre | 4645 (3122) | zeks14 |
» | Radeon HD 7970 GHz Edition vrača udarecOddelek: Novice / Grafične kartice | 8153 (5554) | fl3shy |
» | Quake 4 - 18. oktoberOddelek: Igre | 1869 (1564) | fahrenGONE |