Forum » Programiranje » Eclipse Arduino
Eclipse Arduino
Oldi ::
Uf, Eclipse pa je zalogaj, najprej sem izgubil uro, da sem prišel do odgovora na vprašanje, kako začeti oziroma do tegale linka http://baeyens.it/eclipse/stable-win.ht... in-product ki naj bi ponujal vse z eno instalacijo.
Nato sem se en večer pobijal z uvozom .ino fajlov iz CodeBlock-a, brez uspeha. Ko sem jih združil v enega 120kB dolgega, je zadeva sicer prevedla in naložila, samo Arduino je deloval drugače, težave so bile kot kaže povezane z interruptom. Očitno so problem neke nastavitve pri bildanju. Popraviti napako s spremembo kode ni smiselno, ker hočem, da se zadeva prevede tudi s tablico z ArduinoDroid, pri čemer nisem do sedaj imel tažav s prevedeno kodo, vedno je vse delovalo enako neglede na IDE.
Se je kdo že spopadel z Arduino Eclipse?
Pri CodeBlocku me moti odsotnost sintaksnega označevanja v editorju, da bi vsaj imena funkcij bila v drugi barvi. Ali je morda v tej smeri kaka rešitev. 120KB dolgo C kodo debagirati po 5 letih bo ubitačno, že danes je prehudo.
Nato sem se en večer pobijal z uvozom .ino fajlov iz CodeBlock-a, brez uspeha. Ko sem jih združil v enega 120kB dolgega, je zadeva sicer prevedla in naložila, samo Arduino je deloval drugače, težave so bile kot kaže povezane z interruptom. Očitno so problem neke nastavitve pri bildanju. Popraviti napako s spremembo kode ni smiselno, ker hočem, da se zadeva prevede tudi s tablico z ArduinoDroid, pri čemer nisem do sedaj imel tažav s prevedeno kodo, vedno je vse delovalo enako neglede na IDE.
Se je kdo že spopadel z Arduino Eclipse?
Pri CodeBlocku me moti odsotnost sintaksnega označevanja v editorju, da bi vsaj imena funkcij bila v drugi barvi. Ali je morda v tej smeri kaka rešitev. 120KB dolgo C kodo debagirati po 5 letih bo ubitačno, že danes je prehudo.
- spremenil: Oldi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KomarjiOddelek: Loža | 9610 (7682) | WizzardOfOZ |
» | nodeMCU, ESP8826Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 785 (723) | mujek |
» | Bi pivo ali računalnik Raspberry Pi Zero?Oddelek: Novice / Procesorji | 16064 (10900) | nikjozo |
» | V ZDA na novih policijskih kamerah odkrili starega znanca ConfickerjaOddelek: Novice / Varnost | 7560 (5721) | SeMiNeSanja |
» | Teagueduino - Arduino brez lotanja ali programiranjaOddelek: Novice / Modifikacije | 12828 (10432) | Karlos |