Forum » Pomoč in nasveti » Lučka za disk nonstop utripa
Lučka za disk nonstop utripa
igi82m ::
Po namestitvi anniversary update za Windows 10 , mi je začela lučka za SSD Disk konstantno in neprenehoma utripat čeprav v ozadju nič ne deluje. V upravitelju opravil nič ne kaže da bi kaj uporabljalo disk , vse je na 0%.
Ima mogoče kdo enake težave?
Ima mogoče kdo enake težave?
Ne ,sem probal DVD pogon tudi odstranit v opravitelju naprav ,če bi mogoče povzročal to utripanje , pa ne pomaga.
Miha 333 ::
V upravitelju opravil bi moral biti zavihek za diskovno aktivnost, kjer ti pokaže, kateri procesi uporabljajo disk.
Ne najdem kaj bi to povzročalo. Je pa čudno , včasih lučka utripa 1krat na sekundo , potem že 2krat 3krat , ampak vedno v taktu. Ob takem utripanju , bi moralo pokazat neko večjo dejavnost ,ampak nič CPU 0% Disk 0%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik in problem? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4940 (4043) | solatko |
» | Poraba rama konstantno 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 3983 (2323) | hojnikb |
» | Kar naekrat mi ne zazna zunanjega diska. Disk kaže vse znake "življenja"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6910 (6419) | solatko |
» | Cursor me zafrkava!Oddelek: Strojna oprema | 919 (657) | Shegevara |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1946 (1616) | zegi2 |