Forum » Zvok in slika » terratec128i PCI
terratec128i PCI
bosy ::
A bi se dalo omenjeno zvočno(terratec128i PCI), usposobiti na WIN XP.Jaz mam cd z gonilniki za WIN 98,tega pa xp sploh nočejo odpret. Na netu sm našel eno posodobitev ampak samo za win2000,pa mi ne dela. A so kje na netu še kakšni gonilniki oz a jih ma kdo doma oz. ali jo v XP ne morem usposobit?
Pa še eno vprašanje o gonilnikih ista fora z plato Chaintech 6ata2 via pro 133, za to sm pa nasel neko posodobitev,vendar ne opazim razlike.NPr v win 98 se mi je rač sam izklopu na xp pa ne,to me ful moti.
Hvala za pomoč!
Pa še eno vprašanje o gonilnikih ista fora z plato Chaintech 6ata2 via pro 133, za to sm pa nasel neko posodobitev,vendar ne opazim razlike.NPr v win 98 se mi je rač sam izklopu na xp pa ne,to me ful moti.
Hvala za pomoč!
Jago ::
Terratec 128i ne dela sploh v win XP. Ni gonilnikov. Tudi meni je ni uspelo nikakor usposobiti, zato sem nabavil SB live:)
Ce kdo rabi terratec 128i, ga imam za odmet.
Ce kdo rabi terratec 128i, ga imam za odmet.
bmen ::
@jago
če ga še imaš mi piši na bmenbmen@yahoo.com, bi ga vzel za razumno ceno (zastonj ;-))
lep pozdrav
bmen
če ga še imaš mi piši na bmenbmen@yahoo.com, bi ga vzel za razumno ceno (zastonj ;-))
lep pozdrav
bmen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Tuner za DVB-C Terratec Cinergy C PCI HD (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8670 (2659) | joze67 |
» | TV KARTICA - kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2708 (1871) | AngelOfDeath |
» | TV Kartica / TunerOddelek: Kaj kupiti | 1981 (1575) | dizel |
» | XP in igreOddelek: Programska oprema | 1574 (1177) | andrej |
» | Katero zvočno karticoOddelek: Kaj kupiti | 2003 (1722) | whatson |