Forum » Programska oprema » Kako snemati na 90min CDje???
Kako snemati na 90min CDje???
teleban ::
Zanima me kateri program je najboljši za snemanje na 90min cdje. Sedaj imam Nerota verzijo 5.5.5.1 (a se mogoče da snemat s katero novejšo verzijo Nerota).
Sem že iskal na forumu pa nisem našel?
Lp, teleban
Sem že iskal na forumu pa nisem našel?
Lp, teleban
mescaline9 ::
Slabo si iskal. Najmanj deset tem o tej stvari je že na s-t forumu.
Tukaj poglej
Tukaj poglej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mescaline9 ()
teleban ::
Ja ok sej sm pogledu, sej mi posname cd.
AMPAK...
zakaj mi ko gor posnamem film (8x hitrost snemanja) potem film dela kot da bi gledu diapozitive ? Uposteval sem vse tko kot je napisan ze nickolikokrat.
Ostalih podatkov (npr mp3, igre) se nism sprobu.
Ampak zdej sm zacel snemat s CDRWIN 5 programom. Tko da zdej lahko normalno gledam filme.
AMPAK...
še zmeri mi ni jasno zakaj mi ne snema (normlno) v Nerotu, na 800mb/90min+ Smartbuye z teach-om e524W, z vsemi nastavitvami katere so bile napisane ze nickolikokrat.
LP, teleban
AMPAK...
zakaj mi ko gor posnamem film (8x hitrost snemanja) potem film dela kot da bi gledu diapozitive ? Uposteval sem vse tko kot je napisan ze nickolikokrat.
Ostalih podatkov (npr mp3, igre) se nism sprobu.
Ampak zdej sm zacel snemat s CDRWIN 5 programom. Tko da zdej lahko normalno gledam filme.
AMPAK...
še zmeri mi ni jasno zakaj mi ne snema (normlno) v Nerotu, na 800mb/90min+ Smartbuye z teach-om e524W, z vsemi nastavitvami katere so bile napisane ze nickolikokrat.
LP, teleban
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DC++ za začetnikaOddelek: Programska oprema | 2224 (1777) | iro |
» | Zanima me ali se še komu to dogaja v Kazi???Oddelek: Programska oprema | 846 (695) | sash |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2016 (1691) | TheJack |
» | 800mb/90min cdji...kje,kako,zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1189) | krucymucy |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2081 (1794) | Mr.B |