Forum » Programska oprema » Kako snemati na 90min CDje???
Kako snemati na 90min CDje???

teleban ::
Zanima me kateri program je najboljši za snemanje na 90min cdje. Sedaj imam Nerota verzijo 5.5.5.1
(a se mogoče da snemat s katero novejšo verzijo Nerota).
Sem že iskal na forumu pa nisem našel?
Lp, teleban

Sem že iskal na forumu pa nisem našel?
Lp, teleban

mescaline9 ::
Slabo si iskal. Najmanj deset tem o tej stvari je že na s-t forumu.
Tukaj poglej
Tukaj poglej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mescaline9 ()

teleban ::
Ja ok sej sm pogledu, sej mi posname cd.
AMPAK...
zakaj mi ko gor posnamem film (8x hitrost snemanja) potem film dela kot da bi gledu diapozitive
? Uposteval sem vse tko kot je napisan ze nickolikokrat.
Ostalih podatkov (npr mp3, igre) se nism sprobu.
Ampak zdej sm zacel snemat s CDRWIN 5 programom. Tko da zdej lahko normalno gledam filme.
AMPAK...
še zmeri mi ni jasno zakaj mi ne snema (normlno) v Nerotu, na 800mb/90min+ Smartbuye z teach-om e524W, z vsemi nastavitvami katere so bile napisane ze nickolikokrat.
LP, teleban
AMPAK...
zakaj mi ko gor posnamem film (8x hitrost snemanja) potem film dela kot da bi gledu diapozitive

Ostalih podatkov (npr mp3, igre) se nism sprobu.
Ampak zdej sm zacel snemat s CDRWIN 5 programom. Tko da zdej lahko normalno gledam filme.
AMPAK...
še zmeri mi ni jasno zakaj mi ne snema (normlno) v Nerotu, na 800mb/90min+ Smartbuye z teach-om e524W, z vsemi nastavitvami katere so bile napisane ze nickolikokrat.
LP, teleban
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DC++ za začetnikaOddelek: Programska oprema | 2285 (1838) | iro |
» | Zanima me ali se še komu to dogaja v Kazi???Oddelek: Programska oprema | 891 (740) | sash |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1794) | TheJack |
» | 800mb/90min cdji...kje,kako,zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1249) | krucymucy |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2188 (1901) | Mr.B |