» »

DC++ za začetnika

DC++ za začetnika

teleban ::

Prosil bi če se komu da mal bol opisat kako downloadat s tem programom. Jst sm si ga zdej posnel zdej bi pa rad začel snemat. :\ Na nekaterih hubih, čeprav sploh nevem kaj to pomeni (kaj hubi sploh so - A je to tko kot serverji al kaj? :8) ). Povezal sem se na en hub www.slo-filesharing.com. Tm sm celo najdu ene 20folka, ampak kaj naj zdej kako naj začnem snemat, ko v searching napišem kakšn *avi al pa kar koli mi čist nč ne najde. V čem je poblem? :\
A se zdej morem še na kerga od teh userjev povezat al kaj nevem -ugibam. Ko na kermu userju prtisnem get file list pol sam piše connecting...
No če se komu da naj to mal bol razloži, da bom še jst čisti luzr s tem programom lahko snemal. Ker zdej snemam s Kazo pa Donkeyem pa to ne gre nikamor. Cele dneve čakam da se mi ker film posname. Tuki pa vidm da enim vleče s 100. Jst bi bil zadovoljen že če bi mi vleklo s 30 (sigurno bi pa raj da bi mi s 100 :)) ).Mam ADSL 1024/256.

Če pa je kakšna tema na slotechu že odprta s podobnimi vprašanji ampak res s podobnimi tako da je opisan kako začeti uporabljati ta program bi pa prosu da mi da povezavo.

LP, teleban

Packač ::

obkljukaj passive connection v nastavitvah.

karafeka ::

Zakaj pasivno povezavo??

Tam, kjer imaš aktivno povezavo vnesi svoj IP in bo vse štimalo.

Če si pa povezan preko routerja, potem boš res mogu dat na pasivno, vendar se tudi zato najde rešitev (malo poguglaj).

Razlika med aktivno in pasivno povezavo je, da če pasivno povezan ne moreš snemat od uporabnikov, ki so prav tako pasvino povezani, lahko pa snemaš od aktivnih uporabnikov. Pri aktivni povezavi teh omejitev ni, zato imaš več zadetkov pri iskanju.

mihhec ::

pa se nekaj fajn je da das vsaj 15 gb za sherat ni nujno je pa fajn ce hoces met mal bol speed pa to

LapD ::

Men se zdi da share ne vpliva na speed. Sam vec ko sheras na bolse kanale prides. Mogoce se motim

Firebat ::

lapajne motis se.

Vec kot sheras vec lahko dl.jas pa se na bolse serverje lahko gres ... Ce pa omejis upload kar se da tud s programom nardit pa se ne mors connectad na druge srverje ...

teleban ::

Ja sej mam za sherat 15GB to sm mel že na začetku.
Zdej mi je celo uspel na www.slo-filesharing.com od enga pogledat kaj ma sam zdej sm pa tm neki kliknu da mi downloada. Zanima me pa kje to piše, kok se je že posnel. Jst si to predstavlam da more bit tko nekak kot pri kazi ali pa edonkeyu. Sam kje je to. Ker če more bit to v unmu okncu spodi tm ni nč.
V search mi pa se zmeri nč ne najde.
Zanima me pa kaj so tam spodi uni kvadratki (6 jih je).
V prvemu mi piše H: 1/0/0
V drugem: Slots: 1/1
3.: D 78kb
4.: U 18kb
5.: D 0 B/s
6.: U 0B/s
Jasno se podatki spreminjajo ampak zakaj je v 3. pa 4. kvadratku tak download pa upload če pa jst čist nč ne snemam al to kj druzga pomeni.

Zaenkrat me to zanima.

teleban ::

Aha zdej sm dojel, kar se ne snema da v Download Queue, ko se pa začne snemat da pa v un kvadrat spodi. Ampak naj mi kdo pove kaj pomenita 3.pa 4.kvadratek (sem že prej povedal kera dva).
Pa zakaj men k mam adsl "vleče" dol z 2-5kb/s vam pa kao z 80-100kb/s. Isto se mi dogaja pr Kazi, k ma frend tut isti paket adsl kot jst pa njemu na kazi kao vleče s 100k/s pa posname kakšn *.avi v 2-3h jst pa cele dneve snemam.
Zdej mi snema Johny English na DC++ z 2-5kb/s!!! ;((

lp, teleban

teleban ::

A kdo ve kaj je narobe?
3 špile sm že skor vse posnel, manjka mi samo še par kB zdej mi pa userje samo za secundo pokaže pol pa zbriše (karkoli hočem posnet ne samo teh treh špilov).
Sploh ne morem ničesar več poiskat, povsod mi userje kr zbriše. 8-O
Drugač sm kr zadovoljen s tem programom.:\

sash ::

zakaj ti DL smao z nizko hitrostjo je vzrok v tem da je UL pri vsakem uporabniku omejen in če ima UL zaseden ti pač ostane bolj malo in v tvojem primeru je na žalost samo 5k

kar se pa tiče "brisanja userev" pa je fora v tem da ima vsak user (tud ti) odprtih določeno količino portov in ko so vsi porti polni ti sicer userja vidiš in program se na vsake tolko časa (nevem kolk maš nastavljeno) poskuša povezat z tem userjem da bi potegno še manjkajoči del vendat mu to ne uspe ker user nima prostega slota in zato ti ga pokaže samo za kratek čas kose poskuša povezat
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Rambo ::

http://http://www.slo-filesharing.com/v... .Tu mas eno povezavo, kako moraš nastaviti DC++....blabblabla....
Ok to sem naredu. Zdaj me pa zanima kako pogledas kakšne filme ma folk (razen tega da iščeš pod ISKANJE)? Pa obstaja kakša lista filmov da lahko samo stisnes in downloada, kot je recimo stran SR.

Rambo ::

pivmik ::

Sharereactor varjanta za DC++ ne obstaja in niti zaenkrat ne more obstajat, saj ne podpira linkov(za downloadanje datotek).

Za videt vse datoteke ki jih šera en uporabni klikni na njega z desnim gumbom in izberi Get Filelist pa malo počakaj da prenese seznam njegovih datotek.
LP, Gregor GRE^

wind ::

Če hočeš res na dober server priporočam vsaj 80gb sharanih datotek.

Takrat se lahko priključiš na kak dober HUB. Najboljši so švedski.

Priporočam:
[BBB] Sweden BootCamp #01 in arena.tropico.se:417

Če pa rabiš kaj slovenskega pa greš na pimpek.hopto.org

u3p ::

Gremo domo

iro ::

Za dobre hube je dost 20g sam ni problemv tem, presvoh linije mate. Za dobre hube rabis hitro linijo 10mbit . priporocma vam da ostanete pri svojih torrentih in mulah:D :D :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

DC++

Oddelek: Omrežja in internet
71003 (909) CaqKa
»

winamp internet radio (kam dati musko?)

Oddelek: Omrežja in internet
111588 (1425) ATA PLATA
»

Webshop in MySQL?

Oddelek: Izdelava spletišč
61297 (1272) madmitch
»

Napaka pri MySQL pri postavitvi foruma

Oddelek: Izdelava spletišč
71613 (1529) DJ-DUST
»

Najboljši programski jezik za dinamičen html

Oddelek: Izdelava spletišč
443164 (2528) frenk

Več podobnih tem