Forum » Omrežja in internet » Placevanje manjsih zneskov preko interneta
Placevanje manjsih zneskov preko interneta
lopov ::
Ziv!
Zelel sem placati manjsi program (v bistvu donacijo) preko PayPal in ugotovim, da so nas "skenslal" s spiska drzav, kjer je placevanje mogoce.
Kontaktiral sem cloveka in mu razlozil problem, pa ima na zalost kot drugo moznost YahooWallet, kjer pa spet potrebujes racun pri eni izmed "podprtih" ameriskih bank.
Zanima me, ce ima kdo izkusnjo s kaksno drugo potjo, osebno sem sicer ze posloval z Element5 in regsoft.net, a kot razumem si avtor ne zeli nakopati dodatnih stroskov s posredovalnino in mi je na koncu rekel, naj vse skupaj zapakiram v kuverto in posljem -- kar pa ne zelim naredtiti (pa 15-20 dolarjev gor ali dol!).
Mnenja in predlogi dobrodosli.
b.
Zelel sem placati manjsi program (v bistvu donacijo) preko PayPal in ugotovim, da so nas "skenslal" s spiska drzav, kjer je placevanje mogoce.
Kontaktiral sem cloveka in mu razlozil problem, pa ima na zalost kot drugo moznost YahooWallet, kjer pa spet potrebujes racun pri eni izmed "podprtih" ameriskih bank.
Zanima me, ce ima kdo izkusnjo s kaksno drugo potjo, osebno sem sicer ze posloval z Element5 in regsoft.net, a kot razumem si avtor ne zeli nakopati dodatnih stroskov s posredovalnino in mi je na koncu rekel, naj vse skupaj zapakiram v kuverto in posljem -- kar pa ne zelim naredtiti (pa 15-20 dolarjev gor ali dol!).
Mnenja in predlogi dobrodosli.
b.
Cokolesnik ::
Očitno drugega finančnega kanala do avtorja programa ni, zato nimaš druge izbire, kot da mu pošlješ denar v kuverti ali ga nakažeš prek ene od naših bank v tujino (dodatni stroški). Nisi napisal, kaj pričakuješ od donacije - morda registriran program? Če si nameraval donirati kar tako, brez neke protivrednosti, bi na tvojem mestu doniral kam drugam, na lažji in cenejši način. Npr. v pediatrično kliniko. O tem, zakaj nas ni na spisku držav, ki ga omenjaš, pa ni vredno izgubljati besed.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
root987 ::
Na Gamespotu se slovenčki (še) ne moremo prijaviti na "celoten" račun. Sem poslal mail na tehnično ali kakršno koli že pomoč in so rekli, da bodo mail preusmerili na nek tretji oddelek, vendar še danes nisem 100% ali je biv to avtomatski odziv ali ne. Kakor koli, ko sem danes preveril nas še ni na seznamu.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
lopov ::
Hehe ... Ves da ne mislim delati donacije kar v 3dni :)
Ja, gre za registracijo. Ce ugotovim, da je kaksen program ali dodatek vreden nakupa mi ni problema odriniti denar.
Nimam pojma, kaj se je zgodilo s PayPal, pred leti sem preko njih kupil dodatek za Excel, katerega avtor posodablja in je tudi pripravljen prisluhniti predlogom, tko da vse najlepse. Tudi sedaj sem mislil tako storiti in kot prvo sem se moral se 1x registrirati, zdaj pa, ker nismo (vec) med izbranci, ne morem:
- spreljati registracije do konca
- preklicati registracijo, ker ni bila izpeljana do konca
Catch 22, bi rekel :)
b.
Ja, gre za registracijo. Ce ugotovim, da je kaksen program ali dodatek vreden nakupa mi ni problema odriniti denar.
Nimam pojma, kaj se je zgodilo s PayPal, pred leti sem preko njih kupil dodatek za Excel, katerega avtor posodablja in je tudi pripravljen prisluhniti predlogom, tko da vse najlepse. Tudi sedaj sem mislil tako storiti in kot prvo sem se moral se 1x registrirati, zdaj pa, ker nismo (vec) med izbranci, ne morem:
- spreljati registracije do konca
- preklicati registracijo, ker ni bila izpeljana do konca
Catch 22, bi rekel :)
b.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137741 (17705) | igi82m |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18009 (11098) | techfreak :) |
» | eBay.de Pomagajete z vasimi izkusnjami zacetnikomOddelek: Omrežja in internet | 5256 (4513) | fortexg |
» | Donacije na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 2696 (2367) | wwwampy |
» | PaypalOddelek: Omrežja in internet | 2926 (2199) | bastadu |