Forum » Programska oprema » Programi v ozadju
Programi v ozadju
Storm ::
Vedno ko zalaufam BS Player se mi v ozadju zalaufa en program sicer piše explorer.exe, ki mi vzame 98% procesorja in 110.000kb. Sem reinstaliral najnovejšo verzijo in dodal zadnji ffdshow pa nič ne pomaga.
Help!
p.s. Pa ne vem kako se spremeni tu v forumu skupino, kamor danm temo, zato admin plz prestavi v ustrezno izbo!
[prestavljeno -OwcA]
Help!
p.s. Pa ne vem kako se spremeni tu v forumu skupino, kamor danm temo, zato admin plz prestavi v ustrezno izbo!
[prestavljeno -OwcA]
Markec The Great
- spremenilo: OwcA ()
MAC.H ::
Potem pa ugasni ta proces. Če vse deluje OK, potem ti morajo z namizja izginiti vse ikone in ukazna vrstica. Če ponovno poženeš explorer.exe, se pa vse pokaže nazaj.
LP
LP
MAC.H
Če ugasnem explorer.exe mi res vse zgine z namizja, ampak potem ne morem ničesar več narediti, zagnati, lahko samo še resetiram, start gumb se ne zažene, nič, le še z alt-tab lahko preklapljam med odprtimi programi. Kako na zalaufam explorer.exe še 1x?
Imam WinXp na 2800 AMD 512 Mb rama, itd.
Imam WinXp na 2800 AMD 512 Mb rama, itd.
Markec The Great
Myth ::
Upravitelj opravil dobiš da sočasno stisneš CTRL-ALT-DEL . No, tam imaš aplikacije. Spodaj pa novo opravilo. Explorer.exe pa najdeš v C(pogon) :\Windows\!
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
OwcA ::
Ni se niti treba ubadati s potjo, ker po sistemskih mapah vedno išče, ko ne najde v trenutni.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Thanx sem uredil. Sicer mi ni jasno zakaj mi explorer.exe začne nenadzorovano požirati procesor, ampak za1x sem zadovljen, da lahko na hitro stanje vrnem v normal.
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2082) | k4vz0024 |
» | Namizje Zmrzne, Miška DelaOddelek: Strojna oprema | 1304 (1058) | j0sh |
» | težave z win xp-obnovitev sistema nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1173) | zan126 |
» | explorer.exe proces- nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 1497 (1347) | veteran |
» | winxp sp2 - samo admin se lahko logiraOddelek: Operacijski sistemi | 1518 (1343) | alesrosina |