Forum » Pomoč in nasveti » Kaj mi lahko kdo pomaga pri povezavi RAČUNALNIK-TV
Kaj mi lahko kdo pomaga pri povezavi RAČUNALNIK-TV
dan19k ::
Imam grafično geforce 4 MX. Ko dam opcijo predvajaj na TV se na TV-ju prav malo spremeni slika v bolj belo-crte. Z interneta sem pobral TVTool 7.
ampak mi ne sprejme za vklop TV.
Ce kaksen ve v čem je problem naj napiše.
LP Martin
ampak mi ne sprejme za vklop TV.
Ce kaksen ve v čem je problem naj napiše.
LP Martin
Ja imam na pravem kanalu zato ker sem pred enim tednom dobil na popravilo prenosni računalnik in je delalo. Nevem kako misliš, če se pravilno nastavil TV-out. Ce mi lahko malo bolj obsirno poveš.
Lp MArtin
Lp MArtin
Boki_ ::
Tudi jaz sem imel te probleme. Imam 15˝ekran in resolucijo1280*1024, ko pa sem hotel gledati naTV kaj se dogaja na namizju, sem moral spremeniti resolucijo na 800*600.
Poskusi, boš videl
Poskusi, boš videl
I'm back
Še malo sem se igral in se mi je pojavila slika na TV. Problem pa je v tem,da ni prav kakovostna. Kaj moram še popravit da bo čista?
Če kdo ve naj mi napiše.
LP MArtin
Če kdo ve naj mi napiše.
LP MArtin
ToniT ::
Pri kolegu sem imel iste probleme, na koncu smo ugotovili, da je kriv kabel. Z vsako drugo televizijo je delalo v redu, z njegovo pa ne (neka super stvar za težke pare).
Dr_M ::
ce mas slucajno nv17 NE dela z tvtool-om.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
mato22 ::
Če maš tako sivkasto sliko in če imaš kabelsko potem probaj izklopt kabelsko iz TV-ja in slika bo čista.
Tko je blo pr men, ker kabelska full moti signal.
Tko je blo pr men, ker kabelska full moti signal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4199 (3706) | KTr1sk |
» | Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (823) | franc3e |
» | Problemi z gledanjem iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1191 (998) | roland |
» | Zakaj se mi na namizju ne pokažejo ikone in opravilna vrstica startOddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1888) | Stratus |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |