Forum » Pomoč in nasveti » PayPal - sprememba telefonske
PayPal - sprememba telefonske
jernejk90 ::
Pozdravljeni,
zanima me, kje je možno spremenit telefonsko številko kamor ti iz PayPal-a pošiljajo obvestila o vrednosti nakupa itd, če plačuješ preko VISE? Prvič sem po sms-u dobil enkratno geslo, ki sem ga moral vpisati, zdaj pa mi kar avtomatsko sprejme plačilo, na telefon pa pošlje samo obvestilo o vrednosti nakupa. V banki sem spremenil telefonsko in nič ne pomaga (za ostale nakupe ja, za paypal ne), prav tako sem spremenil telefonsko v profilu paypala..
Hvala
zanima me, kje je možno spremenit telefonsko številko kamor ti iz PayPal-a pošiljajo obvestila o vrednosti nakupa itd, če plačuješ preko VISE? Prvič sem po sms-u dobil enkratno geslo, ki sem ga moral vpisati, zdaj pa mi kar avtomatsko sprejme plačilo, na telefon pa pošlje samo obvestilo o vrednosti nakupa. V banki sem spremenil telefonsko in nič ne pomaga (za ostale nakupe ja, za paypal ne), prav tako sem spremenil telefonsko v profilu paypala..
Hvala
jernejk90 ::
Je iz paypal, oziroma VISA mi posilja vedno ko narocim iz paypala na staro telefonsko. Ce VISA kartico uporabim kje drugje pa mi VISA poslje enkratno geslo na novo telefonsko.
ne pozna noben rešitve?
?
?
ne pozna noben rešitve?
?
?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejk90 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 771478 (1089) | Machete |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137658 (17622) | igi82m |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114268 (33118) | Vetrpiha |
» | Paypal in predplačniška Visa karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 4834 (4521) | obsorsky |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 13985 (12425) | fosil |