Forum » Pomoč in nasveti » Problem z google.com - ne odpre
Problem z google.com - ne odpre
mkovac10 ::
Lep pozdrav!
Ravnokar sem inštaliral domače omrežje s PC-jem (2x mrežna) in prenosnikom. OK je s sharanjem datotek in internetne povezave. Odpira mi večino strani z izjemo google.com in rtvslo.si. To se mi dogaja na prenosniku ki je odjemalec povezave, na PC-ju kjer imam povezavo z ADSL-om pa mi dela vse OK. V winsih imam firewall izklpljen, prav tako pa v NortonFirewallu dovoljen pretok za IP-ja PC-ja in kontra. Še enkrat - na PC-ju pa vse dela!
thnx,matija
Ravnokar sem inštaliral domače omrežje s PC-jem (2x mrežna) in prenosnikom. OK je s sharanjem datotek in internetne povezave. Odpira mi večino strani z izjemo google.com in rtvslo.si. To se mi dogaja na prenosniku ki je odjemalec povezave, na PC-ju kjer imam povezavo z ADSL-om pa mi dela vse OK. V winsih imam firewall izklpljen, prav tako pa v NortonFirewallu dovoljen pretok za IP-ja PC-ja in kontra. Še enkrat - na PC-ju pa vse dela!
thnx,matija
ToniT ::
Omrežnega mostu ne smeš imeti nastavljenega.
Problem je verjetno v nastavitvi MTU (maximum transmit unit), ki je previsoka.
Nekaj več o tem.
Problem je verjetno v nastavitvi MTU (maximum transmit unit), ki je previsoka.
Nekaj več o tem.
mkovac10 ::
Hvala za izviren link, ker je pomagalo. Sem stestiral prestavil vrednosti in glej ga zlomka dela.
thnx, matija
thnx, matija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireles internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1573) | Mitch |
» | povezava računalnika na internet preko drugega računalnika - saj vem, star problem...Oddelek: Omrežja in internet | 3781 (3708) | mdezel5 |
» | Težava z deljenjem povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1397 (1333) | Smukec1 |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (855) | mkovac10 |
» | mreža ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1198 (1054) | mare_ |