Forum » Loža » Študentsko delo Lek d.d.
Študentsko delo Lek d.d.
Quantum ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali mi kdo kakršnekoli informacije o študentskem delu v Leku? V mojem primeru gre za proizvodnji inženiring.
lep pozdrav!
zanima me, ali mi kdo kakršnekoli informacije o študentskem delu v Leku? V mojem primeru gre za proizvodnji inženiring.
lep pozdrav!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
otago ::
Imajo neke logične teste, potem mehanske teste (sestavi stolp iz kart ali neki), vprašanja "kaj bi naredil, če ti nadrejeni zapove, nekaj kar je proti načelom podjetja". Ena 2-3 krogi razgovorov, testov so. Pripravi se na urinski test za substance. Delavnik je kar hard, večna študentov dela po 9-10ur dnevno. Se pa da dogovorit za kak dan ali teden fraj, če imaš važen izpit.
shotalick ::
tikitoki ::
Dvomim, da je poznavanje dolocene osebe kljucnega pomena. Verjetno gre zato, da lahko to osebo vprasajo kaj o tebi in verjetno moras premisliti ali je tista oseba skodozeljna.
r3dkv1c4 ::
V proizvodnji je polno stvari, ki te lahko zmotijo in te bo vse minilo.
Recimo, ni pijače in kave(samo na kavnih aparatih, v zato namenjenih prostorih, kjer pa imaš dostop s kartico in se ti vsak obisk odšteje od delovnih ur-preveč obiskov je takoj sankcija), higienski maksimum(zaščitna sredstva od glave do pete, večkratni prehodi skozi dezinfikacijske prostore, .....itd....
Da pa prideš sploh do ožjega izbora, pa kar kontaktiraj poznano osebo, da te priporoči.
Lek ni hec......in če misliš, da je problem samo "vhod" v Lek in da potem delaš kot ti paše, se motiš....
V Leku iščejo znanje in izkušnje, sposobnost, itd.....
Veliko res pomaga poznavanje kakšnega na višjem položaju, ni pa to ključno.
Recimo, ni pijače in kave(samo na kavnih aparatih, v zato namenjenih prostorih, kjer pa imaš dostop s kartico in se ti vsak obisk odšteje od delovnih ur-preveč obiskov je takoj sankcija), higienski maksimum(zaščitna sredstva od glave do pete, večkratni prehodi skozi dezinfikacijske prostore, .....itd....
Da pa prideš sploh do ožjega izbora, pa kar kontaktiraj poznano osebo, da te priporoči.
Lek ni hec......in če misliš, da je problem samo "vhod" v Lek in da potem delaš kot ti paše, se motiš....
Dvomim, da je poznavanje dolocene osebe kljucnega pomena. Verjetno gre zato, da lahko to osebo vprasajo kaj o tebi in verjetno moras premisliti ali je tista oseba skodozeljna.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Quantum ::
Zahvaljujem se vam za vse te informacije, mi je malo lažje, kaj me čaka.
ps. Zanima me tudi, koliko se kaj gibljejo urne postavke za študente za omenjeno delo? (Bruto)
ps. Zanima me tudi, koliko se kaj gibljejo urne postavke za študente za omenjeno delo? (Bruto)
tikitoki ::
V proizvodnji je polno stvari, ki te lahko zmotijo in te bo vse minilo.
Poznanstvo prave osebe je vedno koristno. Je pa res, da v LEKu, od kar ga je prevzel NOVARTIS, to ni vec tako pomembno, ker delajo na tem, da bi to preprecili.
Izaso ::
Če končuješ faks niti ne razmišljaj o delu v proizvodnji. CIljaj višje.
Glede vprašanja pa ni nujno, da koga poznaš. Poznam tudi ljudi, ki so brez vez prišli not. Odgovorili pa so na vprašanje, samozavestno, da ne poznajo nikogar in da ne bi izkoriščali vez za to, da pridejo do dela.
Glede vprašanja pa ni nujno, da koga poznaš. Poznam tudi ljudi, ki so brez vez prišli not. Odgovorili pa so na vprašanje, samozavestno, da ne poznajo nikogar in da ne bi izkoriščali vez za to, da pridejo do dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos dejavnosti v Leku (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17592 (1017) | mancslo |
» | Krka - proizvodnja, izkušnje iz prve roke? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33266 (21533) | simone |
» | CBRE v LekuOddelek: Loža | 4598 (3036) | tony1 |
» | Izpad elektrike v MengšuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3964 (2991) | Fave |
» | Zaposleni Lek,Union,Mlekarne?Oddelek: Loža | 8627 (7592) | kody |