Forum » Pomoč in nasveti » Usb HUB
Usb HUB
Noynac ::
Zdravo vsem.
Jaz imam usb hub z lasnim napajanjem/adapterjem in ko jaz ugasnem komp in ga tudi izklopim iz elektrike mi lučka na plati še vedno sveti dokler ne odklopim še usb huba. Zanima me pa če lahko to naredi kakšno škodo kompu?
Hvala za pomoč
Jaz imam usb hub z lasnim napajanjem/adapterjem in ko jaz ugasnem komp in ga tudi izklopim iz elektrike mi lučka na plati še vedno sveti dokler ne odklopim še usb huba. Zanima me pa če lahko to naredi kakšno škodo kompu?
Hvala za pomoč
Sami ::
Isto se dogaja meni z USB 3.0 HUB-om, ki ima svoje napajanje, jaz potem še HUB izklopim.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Noynac ::
Ja saj jaz počnem isto. Nimam pojma o elektriki ampak se mi ne zdi ok da se plata "fila" z dveh koncov.
Baja ::
ne verjamem da se fila z dveh koncev. plata je še vedno pod napetostjo ko ugasneš računalnik in verjetno plata "vidi" da je še nekaj aktivno.
mogoče bi pomagale kakšne nastavitve v biosu?
mogoče bi pomagale kakšne nastavitve v biosu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi po montaži ssd diskaOddelek: Strojna oprema | 1931 (1666) | first_line |
» | Raspberry Pi naprodaj 20. februarja, specifikacije znane (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Procesorji | 58398 (48447) | MrStein |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5812 (5308) | opeter |
» | PC zmrzne že pri BIOS boot-uOddelek: Pomoč in nasveti | 993 (838) | UNIVERZUM |
» | En "dober" nakupOddelek: Kaj kupiti | 1732 (877) | Bela01 |