Forum » Programska oprema » Windows software za primerjavo večje količine datotek.
Windows software za primerjavo večje količine datotek.
Netrunner ::
Imam en kup datotek in predvsem duplikatov, katera pa lahko da imajo tudi drugačna imena, pa me zanima če kdo pozna kakšen program s katerim bi lahko primerjal datoteke med dvema mapama.
Ne zanima me primerjava v stilu sinhronizacije ampak da mi dobi datoteke ki imaj npr. enak timestamp / datum / velikost ipd...
Na kratko,... potrebujem način da večje količine datotek preverim če že kje obstajajo duplikati četudi imajo drugačna imena.
Ne zanima me primerjava v stilu sinhronizacije ampak da mi dobi datoteke ki imaj npr. enak timestamp / datum / velikost ipd...
Na kratko,... potrebujem način da večje količine datotek preverim če že kje obstajajo duplikati četudi imajo drugačna imena.
Netrunner ::
hvala za info ... Total commander uporabljam in sem spregledal ta "feature"... sicer bi bilo fajn primerjat med levo in desno polovico, pa da bi duplikate oznaćilo tudi ko zapreš search in hodiš med folderji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2408 (506) | bellaalice |
» | Iskanje in brisanje podvojenih datotekOddelek: Programska oprema | 1288 (930) | gendale2018 |
» | tvoji najljubsi windows programi (opis+download)Oddelek: Programska oprema | 1268 (1105) | ABX |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2092 (1770) | R33D3M33R |
» | Ker program za iskanje duplikatov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1865) | Sumo |