Forum » Pomoč in nasveti » DVD film reanimacija
DVD film reanimacija
Cervantes ::
DVD (en star film) mi ne štarta več sploh.
Sledil sem vsem modrim nasvetom na guglu, spoliral sem ga s Colgate Total, uprabil Pronto Classic vosek za zalivanje prask, probal z enim programom za oživljanje...
Rezultat je ta, da se zdaj sveti kot iz fabrike, štarta pa še vedno ne.
Sem šel z lupo gledat "boot record", zgleda BP.
Kakšna sugestija?
Sledil sem vsem modrim nasvetom na guglu, spoliral sem ga s Colgate Total, uprabil Pronto Classic vosek za zalivanje prask, probal z enim programom za oživljanje...
Rezultat je ta, da se zdaj sveti kot iz fabrike, štarta pa še vedno ne.
Sem šel z lupo gledat "boot record", zgleda BP.
Kakšna sugestija?
V kateri enoti ne dela? Namizni predvajalnik, računalniški DVD-ROM, DVD-RW, blu-ray???
V nobeni.
Povej kateri film, pa ti damo URL, kjer lahko pobereš novega.
Hehe. The Good, the Bad and the Ugly.
Saj ni problem kupit novega, me pa zadeva jezi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
boogie_xlr ::
Prosi distributerja, če ti zamenja dvd. Ponavadi se da zmenit za nek mali znesek, če je pa dobra volja pa celo zastojn.
Han ::
Verjetno si ga preveč spoliral. Resno: pri (starejših) ploščah slabše kvalitete je degeneracija substrata in zgornje odbojne plasti glavni vzrok za nedelovanje.
Invictus ::
Ker imaš original, si lahko kopijo najdeš na travniku...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Ker imaš original, si lahko kopijo najdeš na travniku...
To bi lahko naredil že prej ampak me zadeva jezi.
"Fabriški" DVDji itak niso bili pečeni, ampak tiskani.
In to je eden od ne tako starih, no, ene 20 jih sigurno ima.
Sem ga pa kupil takoj ko je izšel v US, še Region 1.
Sentimentalnost?
boogie_xlr ::
20 let je že kar lepa starost, verjetno eden izmed prvih. Lahko da je imel še porodne težave s kvaliteto.
Okapi ::
Dobre, umazane, zle si na netu poišči v visoki ločljivosti (blu-ray) in pozabi na star dvd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podlih osem in Povratnik že ušla na internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24181 (19190) | Machete |
» | Sestavi.si (računalnik) komponente (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16356 (15188) | gljis |
» | Netflix, oskarji in ekskluziveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9628 (8592) | Poldi112 |
» | Nova anketa: je DVD/Blu ray enota (že) odveč? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 28697 (26169) | kuglvinkl |
» | DTSOddelek: Zvok in slika | 3373 (3207) | bronco40 |