Forum » Operacijski sistemi » Kako odstraniti all apps seznam?
Kako odstraniti all apps seznam?
msjr ::
zakaj bi to hotel? to so instalirani apps..
Zato ker ga moti, če nimaš odgovora, ne klamfaj v tri krasne.
Je več načinov, en je lepo opisan tukaj: http://www.tenforums.com/tutorials/1052...
kuglvinkl ::
gor je samo office, vse ostalo so zadeve iz app stora, ki pridejo skupaj z Winsi. Bolj sem si predstavljal, da je kakšen gumb za on/off. Če me spomin ne vara, pred posodobitvijo tega ni bilo... majku jim.
zdej sem dal dor Classic start menu (classic Shell), gre za domačo kišto, prej je bil gor XP, tako da jim bo tole bolj domače.
Imam pa še dve svoji, na katerih nočem tega add-ona, tako da ni rešeno.
zdej sem dal dor Classic start menu (classic Shell), gre za domačo kišto, prej je bil gor XP, tako da jim bo tole bolj domače.
Imam pa še dve svoji, na katerih nočem tega add-ona, tako da ni rešeno.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
bluefish ::
piss off, it's a bug.
BTW, old scool start meni sploh ni švoh...
oz. če bo outrage, bomo dobil on/off gumb.
BTW, old scool start meni sploh ni švoh...
oz. če bo outrage, bomo dobil on/off gumb.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
misek ::
Classic start menu (classic Shell)To je ta aplikacija? Potem previdnost ni odveč.
http://www.bleepingcomputer.com/news/se...
300 okuzb je blo, nisem med njimi.
start dela as advertised... tut ta nov ni mogu bit tak, ce pa ze hoces live tiles,bi pa mogla bit moznost gumba.
start dela as advertised... tut ta nov ni mogu bit tak, ce pa ze hoces live tiles,bi pa mogla bit moznost gumba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | W10 start menu/search/notifications ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2935 (2623) | MIHAc27 |
» | Start menu za Windows 8?Oddelek: Operacijski sistemi | 4316 (2772) | Kamion |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17659 (11763) | solatko |
» | Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 4251 (3535) | Mavrik |
» | win7 ali win8.1 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38687 (22151) | AlkaZar |