Forum » Pomoč in nasveti » Google Docs / drive - problem s prikazom datotek
Google Docs / drive - problem s prikazom datotek
salabajs ::
Pozdravljeni!
Imam problem. Želim odpreti preglednice, ki jih imam na google drive in dobim sledeče:
Internal Server Error
Error 500
Mi lahko kdo predlaga rešitev?
Tekstovne dokumente mi prikaže in odpre. Preglednice (datoteke) mi prikaže, vendar ne odpre. Ker imam nekaj pomembnih datotek, je nujno da jih pridobim.
Hvala za pomoč.
PS: Če nisem v pravi sklop postavil vprašanje, prosim če temo prestavite. Hvala.
LP
Imam problem. Želim odpreti preglednice, ki jih imam na google drive in dobim sledeče:
Internal Server Error
Error 500
Mi lahko kdo predlaga rešitev?
Tekstovne dokumente mi prikaže in odpre. Preglednice (datoteke) mi prikaže, vendar ne odpre. Ker imam nekaj pomembnih datotek, je nujno da jih pridobim.
Hvala za pomoč.
PS: Če nisem v pravi sklop postavil vprašanje, prosim če temo prestavite. Hvala.
LP
Arctander ::
Kopirano s Twitterja:
Komur ne dela Google Docs - spremenite jezik v vašem Google accountu iz slovenščine v angleščino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Arctander ()
SimplTech ::
Hvala za namig. Tole me je težilo že cel dan. Prestavil jezik na angleščino in vse deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Takojšnji prevod spletne strani ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (750) | BrownLuther |
» | Iframe in bodyOddelek: Izdelava spletišč | 636 (558) | stb |
» | Nastavitev ruterja na wi fi signalOddelek: Omrežja in internet | 1185 (1007) | Spajky |
» | [Visual C#] pomoč - switch in oknoOddelek: Programiranje | 1612 (1390) | darkolord |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11326 (11326) | MrStein |