Forum » Pomoč in nasveti » Sestava računalnika
Sestava računalnika
Tooorhax ::
Zdravo
Odločil sem se da bi si v kratkem času kupil nov gaming namizni računalnik.Nimam toliko znanja da bi sam lahko sestavil računalnik tako da me zanima kje bi se dalo izbrati komponente in bi mi ga tudi tam sestavili. Zanima me tudi katere komponente bi kupil da bi najnovejše igrice delovale dobro in gladko. Budget imam okoli 1000eur(+,- 100eur).
Hvala za vse odgovore :)
Odločil sem se da bi si v kratkem času kupil nov gaming namizni računalnik.Nimam toliko znanja da bi sam lahko sestavil računalnik tako da me zanima kje bi se dalo izbrati komponente in bi mi ga tudi tam sestavili. Zanima me tudi katere komponente bi kupil da bi najnovejše igrice delovale dobro in gladko. Budget imam okoli 1000eur(+,- 100eur).
Hvala za vse odgovore :)
- predlagal izbris: BivšiUser2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za 3D modeliranje in renderiranjeOddelek: Kaj kupiti | 2737 (2600) | worteleven |
» | Računalniške trgovine, kjer ti sestavijo izbrane komponenteOddelek: Kaj kupiti | 7984 (6491) | zagi555555 |
⊘ | Sin si je sest. PC-vaše mišljenje o tem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8572 (7001) | bluefish |
» | Primerjava računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5475 (4657) | mr1two |
» | Je vreden tega denarja? in če se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2368 (1247) | Sizzay |