Forum » Loža » Ling Fluent - hitro učenje tujih jezikov
Ling Fluent - hitro učenje tujih jezikov
miko22 ::
KLIK
Uradna stran
Je kaj na tem? Na FB so vsi kao oh in sploh, toda nobenega ne poznam, kateri bi to potrdil. Ima kdo izkušnje?
Uradna stran
Je kaj na tem? Na FB so vsi kao oh in sploh, toda nobenega ne poznam, kateri bi to potrdil. Ima kdo izkušnje?
mlamat ::
Mislim da je Rosetta Stone nekaj podobnega. Ali pa recimo spletni Duolingo.
Problem teh sistemov je da te ne naučijo gramatike. Besedišče že nekako gre.
Problem teh sistemov je da te ne naučijo gramatike. Besedišče že nekako gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlamat ()
mojca ::
Rosetta Stone je verjetno legitimen tečaj, Ling Fluent je pa čisti nateg. Lahko bi že enkrat začeli cenzurirati njihove reklame.
fgorza ::
Čisti nateg. Po enem letu uporabe ti unemogočijo vstop in bi bilo potrebno ponovno plačati.Kar lepo služijo na račun nas bedakov.Navadno sranje lep pozdrav.
Janka231 ::
Zame Ling Fluent nič ne vredi. Preizkušen sem jih in Ling Intelligence. Zagotovo hitreje in bolj se naučim od Ling Intelligence.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Ales ()
xardas ::
Meni Rosetta stone ni v redu. Ne vem kako je pri ostalih jezikih, ampak pri Ruskem so vaje, kjer ponavljaš 5 besed tisoč krat, kar hitro postane dolgočasno.
next3steps ::
Avtor FluentForeverja ima v svoji knjigi, katere prvih nekaj strani je prodtodostopnih, nekaj zelo uporabnih napotkov.
TheBlueOne ::
Po moj izkusnjah je pri nic znanja to nekako OK, ampak dalec najboljse rezultate imajo tisti, ki so gledali veliko nemskih programov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje nemščineOddelek: Šola | 1503 (1327) | user-pass |
» | Nemščina - spoliOddelek: Šola | 3572 (3153) | Gregor P |
» | Učenje nemščineOddelek: Loža | 3949 (3780) | Karaya 52 |
» | HolaOddelek: Loža | 1592 (1308) | ;-) |
» | Sandinavske državeOddelek: Loža | 2136 (1794) | smilyxx |