Forum » Šola » Učenje nemščine
Učenje nemščine
gamer12345 ::
Zanima me kateri je najboljši priročnik za učenje Nemščine.
Iščem takšnega v katerem so najpomembnejše fraze za komuniciranje.
Povejte ali imate kakšne izkušnje z temi priročniki.
Pa še to, ali kdo ve kakšen je naslov knjige iz časa nemške okupacije, ki je bila napisana za najlažje učenje nemščine? Takšno je imel dedek in mu je zelo pomagala.
Baje da je bila prva lekcija Heil Hitler.
Hvala.
Iščem takšnega v katerem so najpomembnejše fraze za komuniciranje.
Povejte ali imate kakšne izkušnje z temi priročniki.
Pa še to, ali kdo ve kakšen je naslov knjige iz časa nemške okupacije, ki je bila napisana za najlažje učenje nemščine? Takšno je imel dedek in mu je zelo pomagala.
Baje da je bila prva lekcija Heil Hitler.
Hvala.
user-pass ::
Everything German Phrase Book, The - Edward Swick (2009)
Sicer je pa na enem slovenskem trackerju cel paket za ucenje nemscine, mogoce je ta knjiga zraven, ne vem.
Sicer je pa na enem slovenskem trackerju cel paket za ucenje nemscine, mogoce je ta knjiga zraven, ne vem.
mojca ::
Pimsleur (http://www.pimsleur.com/, Pimsleur method @ Wikipedia ) je zakon. Vržeš CD v avto in po nekaj urah aktivnega poslušanja nimaš težav z osnovno komunikacijo.
Meni je všeč, ker je prižgati radio v avtu ali mp3 player na sprehodu bistveno lažje kot doma sesti za knjigo.
Meni je všeč, ker je prižgati radio v avtu ali mp3 player na sprehodu bistveno lažje kot doma sesti za knjigo.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: mojca ()
user-pass ::
Jaz imam z obema, priporocam pa Duolingo, ker gre bolje v glavo. Vendar samo, ce znas dobro anglesko. Ce ne, potem raje Rosetta Stone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje tujega jezikaOddelek: Loža | 6419 (948) | fosil |
» | Delo v Nemčiji (nasveti)Oddelek: Loža | 18112 (16027) | rikovpetje |
» | Nemščina - spoliOddelek: Šola | 3572 (3153) | Gregor P |
» | Učenje nemščineOddelek: Loža | 3949 (3780) | Karaya 52 |
» | Knjige za učenje francoščineOddelek: Loža | 10217 (9326) | Okapi |