Forum » Pomoč in nasveti » SGS4 in sinhronizacija
SGS4 in sinhronizacija
barossa45 ::
Se komu sanja zakaj noče moj samsung galaxy S4 sinhronizirati stikov na google račun?
Imel sem zablokiran google play ker je tekel v ozadju 24/7 in tako porabljal baterijo.
Sedaj pa sem malo odblokiral da si imenik sinhroniziram pa ga nikakor ne želi.
Vse ostale je šlo ( albumi, chrome, drive, gmail, filmi, google +, koledar....) samo pri stikih piše, da ima trenutno težave.
Lahko dostopam do google play, gmail in ostalih stvari ki so povezane z google računom.
Lp.
Imel sem zablokiran google play ker je tekel v ozadju 24/7 in tako porabljal baterijo.
Sedaj pa sem malo odblokiral da si imenik sinhroniziram pa ga nikakor ne želi.
Vse ostale je šlo ( albumi, chrome, drive, gmail, filmi, google +, koledar....) samo pri stikih piše, da ima trenutno težave.
Lahko dostopam do google play, gmail in ostalih stvari ki so povezane z google računom.
Lp.
Mare2 ::
Izklopi sinhronizacijo. In potem nazaj vklopi.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6948 (748) | matobeli |
» | Aplikacije samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2195 (1668) | xda develope |
» | google mastercard vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1037) | fulgur |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 18046 (4755) | Malcolm_Y |
» | IPADOddelek: Loža | 5770 (4855) | Zheegec |