Forum » Pomoč in nasveti » snemanje s telefonom direkt na računalnik
snemanje s telefonom direkt na računalnik
kokotex ::
Zdravo,
mene zanima, če obstaja kakšna možnost snemanja z mobilnim telefonom in direktno shranjevanje na računalniški disk brez shranjevanja na sd ali notranji pomnilnik telefona, ker je premalo prostora. Rabim več ur snemanja v kosu in me zanima če je kakšna varjanta, kak software ki omogoča prek usbja al pa karkoli koristnega :D
Že v naprej hvala za odgovore! ;)
mene zanima, če obstaja kakšna možnost snemanja z mobilnim telefonom in direktno shranjevanje na računalniški disk brez shranjevanja na sd ali notranji pomnilnik telefona, ker je premalo prostora. Rabim več ur snemanja v kosu in me zanima če je kakšna varjanta, kak software ki omogoča prek usbja al pa karkoli koristnega :D
Že v naprej hvala za odgovore! ;)
sajko ::
Nisi napisal kateri operacijski sistem imas na telefonu.
Mogoce pa samo v razmislek, da se bo telefon ze po nekaj minutah snemanja zaxel zelo greti in vecurne seanse ne vplivajo ravno blagodejno na zivljensko dobo oziroma bos dobil artefakte na posnetku.
Mogoce pa samo v razmislek, da se bo telefon ze po nekaj minutah snemanja zaxel zelo greti in vecurne seanse ne vplivajo ravno blagodejno na zivljensko dobo oziroma bos dobil artefakte na posnetku.
Blum ::
Če imaš iOS, lahko poskusiš z AirScanner. Ne bo koncept isti, vendar boš lahko streamal live video na računalniku ga boš pa lahko recimo snemal.
shadeX ::
AirDroid. Ampak deluje potem na isti princip kot je Blum omenil. Slika se kaže na PC zaslonu, istočasno jo potem posnameš s kakim programom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Backup z enkripcijo in možnostjo odpiranja na AndroiduOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1516) | JN |
» | Nadzorna kameraOddelek: Zvok in slika | 3396 (2700) | lukamarti |
» | Apple WWDC: OS X Lion (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24062 (21486) | MrStein |
» | Kater tip kamere kupiti?!Oddelek: Kaj kupiti | 4139 (3290) | nodes |
» | Snemanje sestankov in zapisovanje na CDOddelek: Zvok in slika | 1634 (1547) | CaqKa |