Forum » Pomoč in nasveti » Amazon
Amazon
PurplePapet ::
Iz amazon.co.uk sem naročil izdelek vreden približno 400 funtov pred tem ko je funt padel zaradi Velike Britanije ki je odšla iz eu, izdelek je bil pokvarjen zato sem ga takoj poslal nazaj, in danes so mi sporočili da mi bodo poslali 400 funtov nazaj na kartico.Bodo vrnili denar po "currency rate" kakršen je bil takrat ko sem naročil ali kakršen je danes? Če bodo vrnili po današnjem "curreny rate" sem kar na veliki izgubi.
LeQuack ::
Po moje ni krivda Amazon-a, da je funt padel, oni so dobili 400 funtov in ti toliko vrnili. Konverzija se je najbrž naredila nekje vmes na banki.
Quack !
hojnikb ::
ko je funt padel zaradi Velike Britanije ki je odšla iz eu
Britanija je še vedno v EU btw.
#brezpodpisa
NEVEDNIK ::
Jaz pa imam en problem in sicer naročil bi neki laptop za 680, ki ga neki tip iz Danske prodaja. Račun bi mi nakazal nekako preko Amazona, plačal bi pa direktno Amazonu, preko katerega bi kasneje on dobil moj denar. Zdaj me pa zanima ali je možno da me nekako pretenta(recimo da mi pošlje neki drug slabši laptop, kljub temu da mi nakaže račun za pravega) in koliko bi prišla poštnina in kaj je z DDV-jem. Upam da me zastopite.
Hvala za odgovore.
Lp
Hvala za odgovore.
Lp
mitkos ::
Ojla.
Amazon ne omogoča varne avtentikacije imetnika kartice in zato je nakup in plačilo zavrnejeno... Kako naj naročim preko Amazona? Baje od 3.5.2024 morajo vse banke zavrniti plačilo, če tega ni...
Amazon ne omogoča varne avtentikacije imetnika kartice in zato je nakup in plačilo zavrnejeno... Kako naj naročim preko Amazona? Baje od 3.5.2024 morajo vse banke zavrniti plačilo, če tega ni...
Magic1 ::
Jaz sem na nemškem že parkrat naročil brez potrjevanja od maja. Zna bit, da je odvisno od banke, ali so striktni. Ali je kakšna Slovenska zahteva, ali na EU strani (dvomim da bi Amazon to ignoriral).
Magic
mitkos ::
Tole sem dobil od banke, ko sem jim pisal glede zavrnitve plačila... Ja meni je bilo čudno, da bi to Amazon ignoriral... Sem probal tudi iz .de naročat.
"Pozdravljeni
transakcije na prodajnem mestu Amazon (Luxembourg) so zavrnjene, ker prodajno mesto ne podpira varne avtentikacije imetnika.
Skladno z uredbo Evropske komisije so vse banke od 3.5.2024 dolžne zavračati tovrstne trx. znotraj EEA. O tem so bili imetniki obveščeni tako s strani banke, kot tudi preko številnih medijev.
Žal, kot banka ne moremo vplivati na prodajno mesto in njegove zahteve."
"Pozdravljeni
transakcije na prodajnem mestu Amazon (Luxembourg) so zavrnjene, ker prodajno mesto ne podpira varne avtentikacije imetnika.
Skladno z uredbo Evropske komisije so vse banke od 3.5.2024 dolžne zavračati tovrstne trx. znotraj EEA. O tem so bili imetniki obveščeni tako s strani banke, kot tudi preko številnih medijev.
Žal, kot banka ne moremo vplivati na prodajno mesto in njegove zahteve."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitkos ()
Machete ::
Nlb ne komplicira.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 131489 (8891) | ideep |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30600 (7325) | FoxKnox |
» | Playstation 3 wireless stere hadphonesOddelek: Pomoč in nasveti | 2679 (2589) | opeter |