Forum » Pomoč in nasveti » Multi copy/paste program
Multi copy/paste program
Vaseer ::
Pri delu pogosto copy/paste-am določene dele teksta, ki se praktično ne spreminjajo (podpis, ipd). Trenutno imam tekst shranjena v Wordu, iščem pa program, ki bi mi omogočal hitrejše izbiranje, kopiranje in lepljenje teksta (mogoče v stilu HotKey prikaza okna, iz katerega s klikom izberem kaj želim kopirati in se to prenese v clipboard). Poleg tega pogosto kopiram več elementov zapored (tekst, slike), katere nimam namena shranjevati, samo prekopirati na drugo mesto/program - želja je najprej kopirati kar je treba, potem pa prilepiti eno za drugim, brez vmesnega shranjevanja oz ponavljanja copy/paste, copy/paste, copy/paste...
Prosim za predloge, ki bi ustrezali zgornjemu opisu. Želja je, da je program Open source, lahko pa je tudi Commercial in bo za referenco, kaj moram iskat.
Prosim za predloge, ki bi ustrezali zgornjemu opisu. Želja je, da je program Open source, lahko pa je tudi Commercial in bo za referenco, kaj moram iskat.
DOOM_er ::
ena izmed rešitev je držanje Ctrl-ja pri kopiranju
Robots will steal your job. But that's OK
Oxford ::
Tole bi moralo ustrezati opisu ... približno:
Ditto
Ditto
Ditto is an extension to the standard windows clipboard. It saves each item placed on the clipboard allowing you access to any of those items at a later time. Ditto allows you to specify what gets saved, text, images or html.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oxford ()
sajmon ::
Sam sem za te potrebe pred časom uporabljal majhen enostaven program clcl. Če imam prav v spominu, ni podpiral kopiranja oblikovanega besedila (word), tako da ne vem, koliko ti pride prav.
Tu imaš pa Ditto in njegove alternative.
Tu imaš pa Ditto in njegove alternative.
Isotropic ::
jaz mam pa tko:
mam en access program, not pa moram tipkat ponavljajoča se besedila.
npr.
tekst1
tekst2
tekst3
tekst4
tekst5
v enem drugem oknu pa
tekst6
tekst7
a se da ta Ditto uporabiti tko, da bi jaz samo v programu označil zaporedje teh tekstov kot grupo (recimo 1-5), potem bi pa samo pritiskal ctrl+v in bi mi jih metal zaporedoma v vnosna polja?
potem bi pa za drugo okno nastavil 6-7 in bi še tista
polimal
gre se sicer za vnašanje teksta v en tak erp program na osnovi accessa. makroti ipd. so onemogočeni.
mam en access program, not pa moram tipkat ponavljajoča se besedila.
npr.
tekst1
tekst2
tekst3
tekst4
tekst5
v enem drugem oknu pa
tekst6
tekst7
a se da ta Ditto uporabiti tko, da bi jaz samo v programu označil zaporedje teh tekstov kot grupo (recimo 1-5), potem bi pa samo pritiskal ctrl+v in bi mi jih metal zaporedoma v vnosna polja?
potem bi pa za drugo okno nastavil 6-7 in bi še tista
polimal
gre se sicer za vnašanje teksta v en tak erp program na osnovi accessa. makroti ipd. so onemogočeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KeyboarderOddelek: Programska oprema | 2096 (1860) | GupeM |
» | copy paste-2 koraka nazaj, mozno?Oddelek: Programska oprema | 1367 (971) | Phantomeye |
» | Nedovoljeno kopiranje internet straniOddelek: Omrežja in internet | 4798 (3174) | Okapi |
» | Kopiranje besedila iz PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 5594 (5331) | _sem_ |
» | S "kopiraj/prilepi" do zaupnega poročilaOddelek: Novice / Zasebnost | 4740 (3375) | Matev |