» »

Naročilnica - pomoč

Naročilnica - pomoč

Csharp ::

Potrebujem pomoč pri izpolnjevanju naročilnice. Sem le programer in se na te stvari ne spoznam najbolje. Torej, naročilnico sem izdelal v wordu po naslednjem vzorcu:

 Naročilnica

Naročilnica


Gre za potrebe spletnega gostovanja. Uporabniški račun je vezan name, e-račun pa mora ponudnik izstaviti na drugi naslov. Kaj moram vpisati kam - kam gredo moji podatki, kam podatki o ponudniku gostovanja in kam podatki za izstavitev e-računa? Če lahko kdo izpolni za primer, bi bil zelo hvaležen. Zanima me tudi, ali lahko izpolnjeno naročilnico skeniram in pošljem po e-pošti ali mora biti poslana po navadni?

sandmat ::

Tole ne gre skupaj.

na kateri drugi naslov mora izstaviti e-račun? naročilnico bo izpolnil tisti, na katerega bo e-račun tudi naslovljen. Konec koncev bo on vedel kakšna je številka računa.

Naročilnico lahko tudi poskeniraš, če se naročnik strinja. Ampak še enkrat - ni smiselno, da ti izdaš naročilnico, če nisi naročnik. če delaš za nekoga (sklepam, da je to pravna oseba, ki se financira iz države - javni sektor), naj on izda naročilnico.

Csharp ::

Gre za občinske zadeve - oni plačajo. Ko pa sem ustvaril uporabniški račun, sem moral dati podatke fizične osebe (ime, priimek in kontakt osebe). Torej, uporabniški račun za gostovanje je vezan name, e-račun pa bo poravnala občina in zato se mora glasiti na naslov občine.

sandmat ::

občina naj izda naročilnico. Ti je ne moreš izdati v njihovem imenu. Njihovemu računovodstvu povej kdo je dobavitelj/ponudnik in naj izdajo naročilnico v znesku računa. Ko ponudnik dobi naročilnico, izda e-račun, ki ga občina plača. Ti ne moreš nič, razen, če bi ti kupil nase in nato izdal e-račun občini. Ampak tudi v tem primeru naročilnico izda občina.

...:TOMI:... ::

Da se ti pogovori z narocnikom, vidim, da imas probleme, ni prva tema odprta na ta racun...

Na obcini tocno vedo kaj in kako, tako, da to ne bi smelo biti problematicno.
Tomi

Csharp ::

Kje pa dobim številko naročilnice?

Kaj vpišem pod naročnika - svoje podatke (ker sem jaz registriral račun) ali podatke, kamor naj bo elektronski račun izstavljen?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Csharp ()

Matevz96 ::

NAROČILNICO izda NAROČNIK (tisti ki bo prejel račun). Tisti, ki bo izdal račun (ti) lahko kvečjemu izda DOBAVNICO.
#hooldthedoor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaplet pri gostovanju

Oddelek: Pomoč in nasveti
61089 (713) ToniT
»

Kam k okulistu? (s koncesijo)

Oddelek: Loža
106186 (1832) Beki89
»

e-Računi nove zahteve

Oddelek: Programiranje
82843 (2435) smarkic
»

Kako izbrisati račun na mimovrste.com?

Oddelek: Pomoč in nasveti
3818427 (17145) St235
»

Nakup na narocilnico

Oddelek: Kaj kupiti
324416 (3700) Zheegec

Več podobnih tem