» »

Zaplet pri gostovanju

Zaplet pri gostovanju

Csharp ::

Pri ponudniku spletnega gostovanja sem registriral domeno in gostovanje. Po izpolnitvi registracijskega obrazca je naročnik na mail dobil predračun, ne pa tudi elektronskega računa. Ker je spletna stran namenjena občinskim zadevam (plačnik je občina), je postopek razumljivo daljši. Medtem, ko so se ukvarjali s papirologijo, je predračun zapadel in domeno je ponudnik postavil v karanteno. Zdaj bi potrebovali elektronski račun, vendar ga ne pošljejo... ne vem ali zato, ker je račun neaktiven (predračun potekel) ali enostavno ne pošiljajo e-računa in se plača po predračunu. Klical sem že in razložil zadevo, rekli so, da bodo račun poslali, vendar še ni nič od tega. Kaj sedaj v tem primeru? Naj zamenjam ponudnika in registracijo opravim pri drugem? Torej, najprej potrebujem predračun (da se na občini lahko odločijo), potem potrebujem še elektronski račun. Registracijo sem opravil pri Hostko-tu, vendar se je pri njih ustavilo.

FX6300B ::

reči jim da če v 3 dneh ne zrihtajo se boš zmenil drugje, če v 3 dneh ne zrihtajo to tudi storiš, z takim ne resnim ponudnikom nimaš kaj
May the force be with you!

c3p0 ::

Ne da se jim mantrat z eračuni, menjaj ponudnika. Dokler se kupuje, je vsak najboljši, ko gre za take detajle, pa isti poniknejo.

Mi rešujemo tako, da jim pošljemo predračun, oni nam pošljejo naročilnico in jim nato izstavimo e-račun, storitev pa seveda opravimo takoj, da se ne čaka 30 dni.

Csharp ::

>> Mi rešujemo tako, da jim pošljemo predračun, oni nam pošljejo naročilnico in jim nato izstavimo e-račun, storitev pa seveda opravimo takoj, da se ne čaka 30 dni.

Ta način je tudi meni všeč. Najprej bi rad izpolnil registracijski obrazec, kjer izberem storitve in funkcije glede na svoje potrebe, potem bi potreboval predračun in če se naročnik strinja, bi se izstavil še elektronski račun.

Katero gostovanje priporočate oz. kateri ponudniki gostovanja imajo tak sistem?

ToniT ::

Mi imamo gostovanje pri Domenci in vse deluje kot je zgoraj napisano....

Csharp ::

Tudi Domenca vse pošlje po elektronski pošti na naslov, s katerim odpreš uporabniški račun. Mene zanima, kako bi ponudnik račun izstavil na točno določenega naslovnika, poleg tega mora račun priti v sistem za e-račune. Ima kdo kakšen nasvet?

ToniT ::

Dogovoriš se z njimi preko e-pošte ali po telefonu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Petrol po novem zaračunal 70 centov za papirnato položnico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12819003 (16066) opeter
»

Naročilnica - pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
61086 (820) Matevz96
»

Elektronski računi 01.01.2015 (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6119169 (11674) prtenjam
»

Nakup na narocilnico

Oddelek: Kaj kupiti
324408 (3692) Zheegec
»

vprašanje za pravnike - sem dolžan plačati? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1098521 (6691) Mehmed

Več podobnih tem