Forum » Operacijski sistemi » Katero linux distribucijo za prenosnik?
Katero linux distribucijo za prenosnik?
someboody99 ::
Pozdravljeni!
Iščem en linux (za moj dokaj star core 2 duo prenosnik, ki ga uporabljam glasbo; audacity, ardour, qtractor itd.), ki čimbolj preprost, je energijsko varčen oz. da baterija drži čimveč časa. In seveda, da je čimbolj stabilen. Zelo veliko časa sem na računalnikih uporabljal Ubuntu, a me je z vsako novo verzijo vedno bolj razočaral, zato bi rad na prenosnik namestil nekaj drugega.
Hvala za predloge/nasvete...
Iščem en linux (za moj dokaj star core 2 duo prenosnik, ki ga uporabljam glasbo; audacity, ardour, qtractor itd.), ki čimbolj preprost, je energijsko varčen oz. da baterija drži čimveč časa. In seveda, da je čimbolj stabilen. Zelo veliko časa sem na računalnikih uporabljal Ubuntu, a me je z vsako novo verzijo vedno bolj razočaral, zato bi rad na prenosnik namestil nekaj drugega.
Hvala za predloge/nasvete...
Ahim ::
Kaj te je pri Ubuntu razocaralo? Lazje bi bilo predlagati, ce bi bil bolj specificen glede svojih pricakovanj.
Kaj te je pri Ubuntu razocaralo? Lazje bi bilo predlagati, ce bi bil bolj specificen glede svojih pricakovanj.
Razočaralo me je to, da mi kar precej baterije porabi, grafična kartica se ves čas zaganja in greje (to bi moral poskusiti kakšne gonilnike), zadnja verzija pa me je še posebej razočarala z nestabilnostjo....
melvin ::
someboody99 je izjavil:
Razočaralo me je to, da mi kar precej baterije porabi, grafična kartica se ves čas zaganja in greje (to bi moral poskusiti kakšne gonilnike), zadnja verzija pa me je še posebej razočarala z nestabilnostjo....
Radeon?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2016 je tu z Docker EngineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16388 (12787) | krneki0001 |
» | Izšel Ubuntu 15.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 37384 (26781) | andromedar |
» | Ubuntu DA/NE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 31237 (24384) | Zvezdica27 |
» | Izšel Ubuntu 13.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23325 (17621) | popster |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20527 (15959) | Vkun |