Forum » Loža » Klasično moško striženje
Klasično moško striženje
Machete ::
Daleč od metropole 10,50.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Invictus ::
10 EUR v Kranju, pa še brado mi zrihtajo. Dam pač mal trinkgelda...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Gregor5816 ::
0EUR pri sestrični, 0EUR z mašinco pred ogledalom ali 5EUR z računom pri drugi sestrični (dolenjska).
edit: typo
edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor5816 ()
bambam20 ::
0€ - mašinca in ogledalo FTW!
Enako pri meni :).
martincek1 je izjavil:
6€ na gorenjskem za klasično moško striženje.
Men se tole zdi,če je storitev delana v frizerskem salonu z izdanim račaunom prepoceni, če je mišljeno striženje s škarjami, glavnikom in se oblikuje frizura.
Striženje celotne glave z brivskim paratom pa ne sme biti več kot 5-6€ plus pranje glave.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
peaks ::
Kranj
18€ - 45 minut s pranjem - lasje lepo rastejo - naslednje striženje čez 2 meseca (ok tudi luštna frizerka :D )
prej 6€ (danes je najbrž 8) 10 minut - naslednje striženje po 1 mesecu.
Pri drevesu je tudi treba vedeti, kako ga rezati, da se bo prav obraščalo.
18€ - 45 minut s pranjem - lasje lepo rastejo - naslednje striženje čez 2 meseca (ok tudi luštna frizerka :D )
prej 6€ (danes je najbrž 8) 10 minut - naslednje striženje po 1 mesecu.
Pri drevesu je tudi treba vedeti, kako ga rezati, da se bo prav obraščalo.
martincek1 ::
Men se tole zdi,če je storitev delana v frizerskem salonu z izdanim račaunom prepoceni, če je mišljeno striženje s škarjami, glavnikom in se oblikuje frizura.
Striženje celotne glave z brivskim aparatom pa ne sme biti več kot 5-6€ plus pranje glave.
Ja, v salonu z izdanim računom. Tudi meni se zdi zelo poceni, je pa res, da salona ženska nima v najemu, ampak v lasti (majhen ampak izredno moderen). Sicer pa striženje s škarjami in glavnikom (oblikovanje frizure) in pa finiširanje s klinco po zatilju in okoli ušes. Včasih me postriže z mašinco + glavnikom, ista cena.
Heavy ::
Včasih 11€ v salonu, sedaj 0€ doma. Z 'mašinco' v obeh primerih. 2 striženji pa prineseš notri kupnino. #škot
#TeamFelix
Er333 ::
8€ z računom.
Mašinca, škarje, pa zmeraj vpraša, če mi gel butne na glavo.
Gorenjska, na vasi.
Mašinca, škarje, pa zmeraj vpraša, če mi gel butne na glavo.
Gorenjska, na vasi.
mitjau ::
10EUR, škarje in mašinca, frizerski salon v vasi, kjer živim.
periferija - savinjska dolina
periferija - savinjska dolina
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mitjau ()
A120 ::
9e, racun, masina, skarje. vse skupajaj okoli 20min. okolica maribora
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A120 ()
McMallar ::
50CHF
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
darkz ::
cene pr nas so od 8 do 13. odvisno kolko je lepa frizerka :D
|ryzen 3900x|, |2x8 ddr4 3600|, |x470-f rog|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|
Netrunner ::
Uf.. se kar nabere na leto. K sreči ne hodim k frizerju :) .. mi punca skrajša cca 2x letno
Bob Rock ::
0€ ... pena, britvica in ogledalo ... sam svoj mojster
//ga pa obcasno frizerju zdrkam za protiusugo
Jz ne plačam nič.
Imam čist običajne škarje s katerimi se strižem. Na začetku je blo težko pa sem se lovil ampak zdej sm pa že navajen po 6-7 striženjih in mi ni težko se ustrižt. Na začetku sem skor obupal priznam ampak da se k enkrat premagaš tisto začetno nerazvito motoriko pa smisel.
Imam čist običajne škarje s katerimi se strižem. Na začetku je blo težko pa sem se lovil ampak zdej sm pa že navajen po 6-7 striženjih in mi ni težko se ustrižt. Na začetku sem skor obupal priznam ampak da se k enkrat premagaš tisto začetno nerazvito motoriko pa smisel.
hojnikb ::
0€ ... pena, britvica in ogledalo ... sam svoj mojster
hahahaha, komentar leta :)))
#brezpodpisa
Brias ::
skarje, masinca, pranje, z racunom, 7-10eur ( med tednom 7 eur pred 12.00 ), Ljubljana
4 frizerski saloni na 100m razdalje
4 frizerski saloni na 100m razdalje
MIHAc27 ::
BivšiUser2 ::
0€ : lase si puščam dolge, strojček ko je kritično drugače pa pena + britvica
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
loveJDM ::
0€ - mašinca in ogledalo FTW!
Same. Prvi strojček je bil za 7€.. zdržal kako leto oz 6-7 striženj preden je šla baterija. Sedajšnji je bil 50€, ampak sem ga v bistvu tudi že odplačal.
Sta šli pa žena in hči ravno 2 dni nazaj malce špičke postrišt... okol 50€ je blo.
Kaki strojček si mel to za 7€?Jaz sem zadnjič vzel Philips-ovega za 20€,ker ni blo nič kaj cenejšega razen ene par za nekaj malega manj,te pa raje dam 20€ za Philips kot pa no name mašinco.Aja pa 2leti garancije+3leta če registriraš aparat na Philips strani.
Glugy ::
BivšiUser2 je izjavil:
0€ : lase si puščam dolge, strojček ko je kritično drugače pa pena + britvica
Sam a ni tko da se je pametno vsake toliko ostrižt konice če si puščaš dolge ?
MIHAc27 ::
Mislim, da je bil kupljen v Hoferju. Sej v bistvu še sedaj dela, ampak so notri baterije šle (sedaj je zvezan, da dela samo na elektriko). To je bil prvi strojček, in nisem niti vedel, ali se bom znal z tem striči doma ali ne. 7€ pa tudi ni nevem kaj, za sprobat. Po tem, ko sem sprobal in videl da se ni teško striči doma in ko je ta za 7€ začel bolj slabo delati, sem seveda nabavil boljšega.
uporabnik133 ::
kako vi rešite zadevo ko lasje malce zrasejo, če si pri straneh
za ostričt (1cm) na vrhu pa še NE (2 cm)
a grete h frizerki pa te ostriže pri straneh pa po vrhu nič al kako
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: uporabnik133 ()
showsover ::
uporabnik133 je izjavil:
kako vi rešite zadevo ko lasje malce zrasejo, če si pri straneh
lp
Najboljše k frizerki, lahko je tudi kakšna prijateljica, če zna škarje vihtet, še fino se ji bo zdelo. Če se ponesreči, še vedno k frizerki ali pa balin, saj zraste (še prehitro!) Odsvetujem v lastni režiji, če ne gre za mašinco okoli in okoli.
bambam20 ::
Jaz sem se zadnjič pošteno nasankal, ker nisem vprašal, koliko bo prišlo striženje s strojčkom na popolnoma kratko. Za 5 minut striženja in pranje glave me je pričakal račun za 10€. Me je skoraj kap.
Gagatronix ::
Ze 20 let se strizem sam doma z masinco, strosek nakupa se ti povrne v dveh do treh strizenjih.
kuall ::
Gagatronix je izjavil:
Ze 20 let se strizem sam doma z masinco, strosek nakupa se ti povrne v dveh do treh strizenjih.
Komot se sam, samo ni učinka masaže glave potem ampak je bolj stres, ali boš zajebal. Jaz dam 16€ za pol ure. V primerjavi z masažo je poceni.
Gagatronix ::
Pri nastavku 3mm za po celi tintari nimas kaj zajebat. Razen ce kak sop las na zadnji strani betice sfalis. Pa sem fertik v 5 minutah pa se s folkom se mi ni treba ukvarjat.
IL_DIAVOLO ::
7.5 evra, moderna frizura da se razume. Ne strizenje pleše.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Absurdne cene frizerskih storitev za ženske (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27044 (21904) | BigWhale |
» | Samofrizer - striženje svojih las?Oddelek: Loža | 9081 (1871) | Phantomeye |
» | Stevo striženjeOddelek: Loža | 4799 (3660) | bambam20 |
» | kje v lj je najcenejši frizer (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29745 (10877) | Alamar |
» | moško striženje-časOddelek: Loža | 9864 (8352) | energetik |