Forum » Programska oprema » Nezvezno scrollanje
Nezvezno scrollanje
CleanPower ::
Ko pregledujem pdf-je in scrollam z miško, me moti da preskakuje. Scrolanje ni zvezno, in to začne vplivati na mojo koncentracijo. Ali se da to kako izboljšat?
Moti me tudi zakasnitev. Kolešček ''klikne'', slika pa se vertikalno zamakne z zakasnitvijo kake pol sekunde.
v chrome-ju. ali obstaja kaj boljšega? adobe pdf mi je stalno metal vn nek error tako da sem ga zbrisal
Kurzweil ::
Za google chrome imaš dodatke, ki ti naredijo scollanje gladko. Mislim, da je to to, ka iščeš.
Mavrik ::
Uporabi drugi bralnik za PDFje (Acrobat Reader, Preview na OS X) in bo boljše.
The truth is rarely pure and never simple.
Kurzweil ::
Evo link še enkrat , obstaja pa še par podobnih dodatkov, če ta ne bo ustrezal, ampak mislim, da potrebuješ ravno to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5853 (3698) | DePalmo |
» | Barcelona gre na Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19077 (15037) | noraguta |
» | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1454) | Excalibrus |
» | Intel pripravlja kable s prepustnostjo 800 Gb/sOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6955 (4972) | Invictus |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20775 (17789) | kmetek |