Forum » Programska oprema » Nezvezno scrollanje
Nezvezno scrollanje
CleanPower ::
Ko pregledujem pdf-je in scrollam z miško, me moti da preskakuje. Scrolanje ni zvezno, in to začne vplivati na mojo koncentracijo. Ali se da to kako izboljšat? 
Moti me tudi zakasnitev. Kolešček ''klikne'', slika pa se vertikalno zamakne z zakasnitvijo kake pol sekunde. 
v chrome-ju. ali obstaja kaj boljšega? adobe pdf mi je stalno metal vn nek error tako da sem ga zbrisal 
Kurzweil ::
Za google chrome imaš dodatke, ki ti naredijo scollanje gladko. Mislim, da je to to, ka iščeš. 
Mavrik ::
Uporabi drugi bralnik za PDFje (Acrobat Reader, Preview na OS X) in bo boljše. 
The truth is rarely pure and never simple.
Kurzweil ::
Evo link še enkrat , obstaja pa še par podobnih dodatkov, če ta ne bo ustrezal, ampak mislim, da potrebuješ ravno to. 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6715 (4560) | DePalmo | 
| » | Barcelona gre na Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24348 (20308) | noraguta | 
| » | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2009 (1579) | Excalibrus | 
| » | Intel pripravlja kable s prepustnostjo 800 Gb/sOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7577 (5594) | Invictus | 
| » | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22698 (19712) | kmetek |