» »

Kateri "provider" digitalne TV ima najboljši vmesnik?

Kateri "provider" digitalne TV ima najboljši vmesnik?

Smoki19 ::

Zdravo,

mene pa zanima vaše mnenje glede ponudnikov digitalne TV z vidika vmesnika? Kateri se vam zdi najboljši?

Thanks,
S.
  • spremenilo: Smoki19 ()

Sami ::

Vsekakor SIOL, najbolj pregleden in funkcionalen.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

NoBody- ::

Hahaha, pol se nisi vido vmesnik od T2. Vsekakor najbolj prefleden

Jirzy ::

NoBody- je izjavil:

Hahaha, pol se nisi vido vmesnik od T2. Vsekakor najbolj prefleden

X2. Tudi neprimerno hitrejsi od siola. V bistvu se zboota hitreje kot moj tv:)

...:TOMI:... ::

Najhitrejši so bili stari TVji, ker so praktično v trenutku preklopili. Nobeden moderen STB ali TV ne dosega take hitrosti.

Jaz imam izkušnje s STBji Amis in T-2. Oboje ima svoje prednosti in slabosti, časovni zamik pri T-2 je zelo enostaven, to je glavna funkcija, ki jo uporabljam.
Tomi

zmaugy ::

T2 nima konkurence po uporabniškem vmesniku.

SambaShare ::

Telekomov je proti Amisovem veliko boljši. Hitrejši zagon, preklop med programi, boljši UI. Edino kar pri Telekomu pošteno smrdi je razporejanje programov, ki so ga zakomplicirali nekam v tri krasne.

profii ::

T2 po mojih izkušnjah.

dottor ::

Siolov rabi pol ure da se zboota in prikaže sliko (siol box snemalnik) ;((
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

#000000 ::

POl od telesmeha zgleda sploh še noben ni vidu, zmrzuje, šteka, total bull šit.

d4vid ::

Amis - polom.

Raje bi mel res GRD vmesnik, ki bi delal hitro, kot pa "wow" lepega, s odzivnostjo mrtvega konja.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

...:TOMI:... ::

Saj dela hitro, dokler ni prime time na TV.
Tomi

Dami ::

#000000 je izjavil:

POl od telesmeha zgleda sploh še noben ni vidu, zmrzuje, šteka, total bull šit.

Telesmeh ima lahk dvb-c kar pomen da uporablaš vmesnik od TVja. Najenostavnejše in najhitrejše od vsega naštetega. Res pa da ni snemalnika/zamika.
Morm pa priznat da mi je nov t2 vmesnik zelo všeč. Sem prvič probal leta 2012 na takratni motoroli in sn po 1min nesu vse skup nazaj, ker mi je ratalo slabo. Seveda pri iptv je tudi možnost lastnega vmesnika, KODI npr.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

broken/link ::

še en glas za t-2jev vmesnik.

bambam20 ::

dottor je izjavil:

Siolov rabi pol ure da se zboota in prikaže sliko (siol box snemalnik) ;((

Proti T-2 ju res.

Drugače pa tudi moj glas za T-2 pa sem imel moćnost uporabe obeh.

T-2 jev ne samo da je hitrejši, še preglednejši je.

ProGo ::

T-2 proti Telemachovem vmesniku je Tesla proti fičaku. Iz mojih lastnih izkušenj.

Phantomeye ::

O katerem t-2 vmesniku pa večina govori? recimo HDTV vmesnik je neprimerljivo hitrejši od recimo vmesnika na aminotu

BorutK-73 ::

ProGo je izjavil:

T-2 proti Telemachovem vmesniku je Tesla proti fičaku. Iz mojih lastnih izkušenj.

Pri telesmehu ne potrebuješ še ene škatle zraven TV-ja plus pilot kot pri vseh ostalih:)

jusv ::

BorutK-73 je izjavil:

ProGo je izjavil:

Pri telesmehu ne potrebuješ še ene škatle zraven TV-ja plus pilot kot pri vseh ostalih:)

Se strinjam, ni dodatne navlake in podvajanja. Mi je bolj praktično.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Matej_K ::

Z Telesmeh verjetno mislite Telemach?
Vendar potem nimaš ogleda nazaj!
... .. .

Compufreek ::

Čist tehnično je najboljši Siolov Box , je super mašina, problem je samo v software-u ker so dali gor preveč funkcionalnosti in preveč "EyeCandijov", če gledaš na odzivnost pa preglednost mi je definitivno T2 vmesnik boljši. Telemachovega pa nisem veliko uporabljal. Najbolj hiter in pregledni vmesnik je seveda Kableska ampak kot so ljudje omenili nimaš ogleda nazaj. Kar se tiče kvalitete slike pa je čist tak Digitalna kabelska > Siol > T2 in ostali, tako je bilo leta 2013 žal pa si od takrat lastim samo še T2 kjer je edina sprememba od takrat da lahko na bakru gledaš hd s 15 FPS -i XD , T2 ima res slabo kvaliteto slike proti ostalim ponudnikom (imam na eni lokaciji baker na drugi pa optiko), se pa ne sekiram preveč ker sam ne gledam TV ja (Zakaj bi gledal FEJK HD, če lahko na netu gledam v polni ločljivosti XD ) Sem najbrž eden redkih ki sem lahko testiral sliko eno ob drugi vseh treh ponudnikov :)

theBill ::

Še en glas za T-2 HDTV vmesnik.

Matej_K ::

Kaj T2 HD je slabša od Siol HD? Za koliko je opazno?
... .. .

bambam20 ::

Matej_K je izjavil:

Kaj T2 HD je slabša od Siol HD? Za koliko je opazno?

Po vmesniku. T-2 jev je pregleden, Siolov je zakompliciran. Nekako tako, kot v začetku 00, meniji Nokijinih telefonov in meniji Motorolinih. Zelo podobno.

ProGo ::

jusv je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

ProGo je izjavil:

Se strinjam, ni dodatne navlake in podvajanja. Mi je bolj praktično.

Če imaš samo pcmcia kartico pri telesmehu, ni časovnega preskoka.
Jaz sem imel pri telesmehu veliko šlkatlo, cca 30*20*4cm, ki dela non stop. sama ne gre nikdar v standby. In se greje u pm cca. 40C.
Pri t2 imam neko malo škatlico 10*10*2cm, se ne greje skoraj nič, gre sama v standby, če ne gledaš. (da se jo montirati za TV, če bi to hotel).

Daljinec T-2, klik tipke, ergonomski, radijski, dela v vsakem položaju. Daljinec T-2, klasični IR, cigla, popolnoma neergonomski, v temi si mrzel, ne čutiš kje bi bila katera tipka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T2 ja ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6826483 (17557) Vuli
»

telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9318588 (8028) RC37
»

Samsung 40ES5500 (40")

Oddelek: Zvok in slika
142162 (1952) kitl76
»

Potrjena prisilna poravnava T-2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
7531957 (26509) Ziga Dolhar
»

AmisTV vs Telemach

Oddelek: Omrežja in internet
234573 (4175) IceBoX

Več podobnih tem