Forum » Šport » Copa America 2016
Copa America 2016
Outcast ::
V času Euro2016 poteka tudi Copa America, ki je letos še malo bolj slovestno obarvana, namreč mineva natanko 100 let od začetka tega turnirja.
Spremljam kar večino tekem, sploh ekipo Mehike, ki mi je že od nekdaj pri srcu. Same tekme so mi (do sedaj) precej boljše, zanimivejše, več je golov, atmosfera na štadionih, da ti grejo kocine pokonci; v primerjavi z Euro2016.
Sicer se jim pa že začnejo ta teden (jutri) četrtfinalna izigravanja; pari so:
USA: Ekvador
Argentina: Venezuela
Peru: Kolumbija
Mexico: Čile
P.S.: Brazilija odšla domov po treh tekmah, kjer so dosegli cele 4 točke
http://www.ca2016.com/
Spremljam kar večino tekem, sploh ekipo Mehike, ki mi je že od nekdaj pri srcu. Same tekme so mi (do sedaj) precej boljše, zanimivejše, več je golov, atmosfera na štadionih, da ti grejo kocine pokonci; v primerjavi z Euro2016.
Sicer se jim pa že začnejo ta teden (jutri) četrtfinalna izigravanja; pari so:
USA: Ekvador
Argentina: Venezuela
Peru: Kolumbija
Mexico: Čile
P.S.: Brazilija odšla domov po treh tekmah, kjer so dosegli cele 4 točke
http://www.ca2016.com/
- spremenilo: Outcast ()
r3dkv1c4 ::
Brazilci so slabi zadnja leta.
Dokler bodo imeli razne Neymarje in podobne, ne bodo prišli nikamor.
Dunga itak nima blage veze, kako se umiri zvezde.
Je bil skrajni čas, da so ga odslovili.
Žal trenutno tudi ni trenerja, za moje pojme, ki bi bil primeren, glede na situacijo.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Dr_M ::
Cile mehiko premagal 7:0. Ehehehehehe.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Prva polfinalna tekma Argentina : USA 4-0, upam da je Ronaldo pogledu kako mojster (beri Messi) strelja in zadane! prosti strel
Danes Kolumbija Čile.
Danes Kolumbija Čile.
Zgodovina sprememb…
Messi naj bi se zaradi razočaranja poslovil od argentinskega dresa, ko so izgubili po penalih od Čila?
Dr_M ::
Cmera.
Bravo Cile, zasluzena zmaga.
Bravo Cile, zasluzena zmaga.
The reason why most of society hates conservatives and
starboi ::
Ni razloga, sem pričakoval da ga bo kdo drug prilimal, čast je tako tvoja:D
Je pa definitivno brezzvezna, verjetno tudi prehitra odločitev da neha igrat za reprezentanco...so si pa Čilenci 100% zaslužili naslov!
Je pa definitivno brezzvezna, verjetno tudi prehitra odločitev da neha igrat za reprezentanco...so si pa Čilenci 100% zaslužili naslov!
starboi ::
Zgrešena 11movka v finalu Cope :
V zadnjih sezonah je kar nekaj 11metrovk zgrešil, ampak ta zadnja je bila pa sploh brutalna. Ne dvomim pa, ko se bo glava malo shladila, da bo preklical odločitev o prenehanju igranja za izbrano vrsto. Škoda bi ga bilo, saj ima pred sabo še kar nekaj magičnih sezon.
V zadnjih sezonah je kar nekaj 11metrovk zgrešil, ampak ta zadnja je bila pa sploh brutalna. Ne dvomim pa, ko se bo glava malo shladila, da bo preklical odločitev o prenehanju igranja za izbrano vrsto. Škoda bi ga bilo, saj ima pred sabo še kar nekaj magičnih sezon.
Ga ne zagovarjam, vendar njegov doprinos ekipi je bil vedno velik, pa naj se gre za klub ali reprezentanco...
oo7 ::
scipascapa je izjavil:
Zakaj je bilo tole lani in letos? Kaj ni na 2 ali 4 leta?
To tudi mene zanima. Drugače bi moralo biti na 4 leta.
Copa je na 4 leta, tale je bila 'special edition', pod pokroviteljstvom obeh krovnih organizacij (severne in južne).
"It was held as part of an agreement between CONMEBOL (the South American football confederation) and CONCACAF (the football confederation for North and Central America and the Caribbean) as a special edition between the usual four-year cycle, and featured an expanded field of 16 teams (an increase from the usual 12), with all ten teams from CONMEBOL and six teams from CONCACAF. The winner of this tournament would not have received an invitation to the 2017 FIFA Confederations Cup, as Chile had already qualified by winning the 2015 Copa América, despite the tournament itself being an official iteration of the Copa."
"It was held as part of an agreement between CONMEBOL (the South American football confederation) and CONCACAF (the football confederation for North and Central America and the Caribbean) as a special edition between the usual four-year cycle, and featured an expanded field of 16 teams (an increase from the usual 12), with all ten teams from CONMEBOL and six teams from CONCACAF. The winner of this tournament would not have received an invitation to the 2017 FIFA Confederations Cup, as Chile had already qualified by winning the 2015 Copa América, despite the tournament itself being an official iteration of the Copa."
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Captain America : Civil War (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37630 (13659) | opeter |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81587 (60634) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 154679 (129930) | FlyingBee |