Forum » Problemi človeštva » Pozna kdo tole al je spet en nateg ?
Pozna kdo tole al je spet en nateg ?
DarwiN ::
Nateg itak.. Spodaj 10 komentarjev v 10 dneh, in vsi pozitivni... In četudi odmisliš pozitivnost komentarjev, za tolikšen odziv v tako kratkem času na neki noname spletni strani bi moralo te obliže uporabljat vsaj ene 50.000 Slovencev. :))
Je bolj verjetno, da je zrežiran scam prodajalke, komentarji pa multiji oziroma člani njene družine in prijatelji. :D
Je bolj verjetno, da je zrežiran scam prodajalke, komentarji pa multiji oziroma člani njene družine in prijatelji. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
#000000 ::
Ja sej se mi je zdel, ampak sem mogu vprašat ker to da je res bi prec resnično uporabljal pol zahodne populacije.
Mimogrede.. Na tej tvoji strani je ene 1000 linkov in vsi vodijo do nakupa teh obližev. :))) Tudi če stisneš na ime uporabnikov spodaj pri komentarjih.. Katerikoli link... Zgoraj rubriko "avtomobili" ali karkoli.. Vse vodi v nakup obližev. :DDDDD
Jaz imam tudi že vse življenje 150 zgornjega... Javi, če boš našel kak easy fix. Telovadit se mi ne ljubi. :)
Pa še en popravek. Seveda gre za nateguna moškega spola. Žensko ime pri podaji "mnenja" je uporabil zgolj zato, ker ljudje bolj zaupamo ženskam, in to upravičeno. :D
Pa še en popravek. Seveda gre za nateguna moškega spola. Žensko ime pri podaji "mnenja" je uporabil zgolj zato, ker ljudje bolj zaupamo ženskam, in to upravičeno. :D
#000000 ::
Jest mam večinoma normalnega tam 130/80, par dni nazaj pa si zjutri 10 minut ko sem se zbudil namerim 182/106, wtf :( edino utripa imam pa vedno isto, tam okol 85 če sedim pr mer, če mal zamigam pa takoj 95 in čez 100, ampak zanimivo ko delam tam 6 km hoje s tempom recimo 6 km naredim v 45-50 minutah, ma ponavad nimam več kot 120-130, sem mislu da bo sčasoma utrip začel padat pa ne.
edit. Pa so ti dal kake tablete za zbijat ?
edit. Pa so ti dal kake tablete za zbijat ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MMOSLO.SI odpira svoja vrataOddelek: Igre | 3198 (1026) | Syres |
» | Obliži, kateri?Oddelek: Loža | 1952 (1599) | enadvatri |
» | Morebitna kazenOddelek: Loža | 8474 (7011) | St235 |
» | Dijak skofijske umrl na ekskurziji - odgovarjat seveda noce nihce... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7037 (4670) | BigWhale |
» | Resnična resničnost (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 19949 (13041) | BigWhale |