Forum » Kaj kupiti » Prenosnik brez OS
Prenosnik brez OS
mathjazz ::
A kdo pozna kakšno slovensko podjetje, ki prodaja prenosnike brez naloženega operacijskega sistema?
www.getfirefox.com
dr.J ::
Kakšnega brand namea ne boš dobil brez polken.
Enkrat je imel Mlacom ene modele brez OSa, vprašaj. Pa kak gericom bi se _verjetno_ tudi našel 'osvobojen'.
Enkrat je imel Mlacom ene modele brez OSa, vprašaj. Pa kak gericom bi se _verjetno_ tudi našel 'osvobojen'.
borchi ::
NEC so dostkrat brez OSja oz. so s FreeDOSom. Pa velik sreče boš rabu, da boš dobil takega, ki bo mel čisto ves hardware podprt v linuxu ;-)
l'jga
mathjazz ::
Hvala obema.
borchi, ja, to si pa dobro pogruntal :-) Ampak glede podpore Linuxu niti ni preveč črno.
borchi, ja, to si pa dobro pogruntal :-) Ampak glede podpore Linuxu niti ni preveč črno.
www.getfirefox.com
[BISI] ::
Hmnja, jaz sem pri Comtronu dobil prenosnik (TroNote) brez operacijskega sistema... Zvok ne deluje pod linuxi (SIS chipset pac).
asPeteR ::
Ah, ja bl tezka bo ... Billy je omrezil s pogodbami vse Velike ...
Npr. od FMCja(dell) sem dobu, tak odgovor nazaj, k nisem vedel al se naj smejem al jokam ...
Skratka, tezka bo.
Npr. od FMCja(dell) sem dobu, tak odgovor nazaj, k nisem vedel al se naj smejem al jokam ...
Skratka, tezka bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot particijaOddelek: Operacijski sistemi | 2415 (840) | MrStein |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3828 (3338) | Dead_Eye |
» | Apple Mac OsOddelek: Operacijski sistemi | 1834 (1195) | sash |
» | Novell in Mandrakesoft odgovarjata Ballmerju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5777 (5777) | SXR |
» | nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1789 (1496) | |GrEgOr| |