Forum » Programska oprema » Kako izdelati slog v MS Wordu 2016 za enačbe
Kako izdelati slog v MS Wordu 2016 za enačbe
B-king ::
Pozdravljeni,
Naprošam vas za pomoč pri označevanju enačb v MS Word 2016.
Skratka, zanima me kako naj izdelam "slog" opziroma kje naj nastavim, ki bo avtomatsko poravnal že napisane enačbe na center lista ter že izdelanno številko enačbe v skrajni desni kot lista. Sumim da je nekaj v zvezi z tabulatorji ampak mi ne uspe najti rešitve.
Hvala za pomoč
Skratka, zanima me kako naj izdelam "slog" opziroma kje naj nastavim, ki bo avtomatsko poravnal že napisane enačbe na center lista ter že izdelanno številko enačbe v skrajni desni kot lista. Sumim da je nekaj v zvezi z tabulatorji ampak mi ne uspe najti rešitve.
Hvala za pomoč
harvey ::
Pozdravljeni,
Hvala za pomoč
Morda tale nasvet
https://www.extendoffice.com/documents/...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12639 (9762) | marflor |
» | Word 2016 ne dovoli hranjevanja dokumentaOddelek: Programska oprema | 1000 (781) | B-king |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23156 (18400) | System |
» | Pomoč v worduOddelek: Programska oprema | 6403 (6253) | killzone |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14153 (10908) | driver_x |