Forum » Omrežja in internet » mIRC in @...?
mIRC in @...?
overman ::
Zanima me kako si pridobis @ pred svojim imenom na ircu? A mi lahko kdo to Zaupa. Mislim da lahko potem druge dol meces pa podobne fore.
Früher oder später wird jeder Geometer :p
- premaknil: Ziga Dolhar ()
Tukaj nisem nasel nic konkretnega. A mi lahko kdo opise postopek prosim?
Früher oder später wird jeder Geometer :p
Ziga Dolhar ::
Nekomu, ki ima @, na private težiš naj ti ga šenka.
Sam to je podobno kot ruska ruleta ...
Sam to je podobno kot ruska ruleta ...
https://dolhar.si/
Cokolesnik ::
Našel nisi nič, ker si len...
Jaz sem na viru, ki ti je bil posredovan v nekaj sekundah našel tole:
A channel operator is someone with a "@" by their nickname in a /names list, or a "@" by the channel name in /whois output. Channel operators are kings/queens of their channel. This means they can kick you out of their channel for no reason. If you don't like this, you can start your own channel and become a channel operator there.
Samo na IRC FAQ (FAQ ali najbolj pogosta vprašanja) sem kliknil...
Za manj vešče glede tujega jezika še slovenski članek.
Jaz sem na viru, ki ti je bil posredovan v nekaj sekundah našel tole:
A channel operator is someone with a "@" by their nickname in a /names list, or a "@" by the channel name in /whois output. Channel operators are kings/queens of their channel. This means they can kick you out of their channel for no reason. If you don't like this, you can start your own channel and become a channel operator there.
Samo na IRC FAQ (FAQ ali najbolj pogosta vprašanja) sem kliknil...
Za manj vešče glede tujega jezika še slovenski članek.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
To sem nasel tudi jaz. Ce pa si prebral moje vprasanje "kako postati..." potem ves da mi to nic ne pomaga.
mescaline9 ::
Varjanta je da uprašaš, druga je ta da si svoj kanal nardiš. Mogoče so še kakšne bolj haxor fore sam jih ne poznam. Sicer bi ti pa priporočal da se zamisliš, ker če se ti zdi lušna fora metat ljudi dol for no reason in tako dalje si opa (@) ne zaslužiš.
Če ga rabiš za dostojne namene oprosti, sam s tvojga posta sem sklepal da ni tako. Vse preveč nadebudnih ircarjev začne krast kanale in masovne kicke izvajat. Zresnite se.
Če ga rabiš za dostojne namene oprosti, sam s tvojga posta sem sklepal da ni tako. Vse preveč nadebudnih ircarjev začne krast kanale in masovne kicke izvajat. Zresnite se.
Ziga Dolhar ::
Naj ti zožim Cokolesnikov odgovor na poved, ki ti odgovori:
If you don't like this, you can start your own channel and become a channel operator there.
Če bi rad opa, naredi nov kanal :-).
If you don't like this, you can start your own channel and become a channel operator there.
Če bi rad opa, naredi nov kanal :-).
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na katero banko nakazati denar, če zadenem na loteriji?Oddelek: Loža | 4934 (1058) | c3p0 |
⊘ | Primerna imigracijska politika EvropeOddelek: Problemi človeštva | 1203 (1142) | vostok_1 |
» | Violation of Privacy by DURSOddelek: Loža | 4018 (2882) | Bankey |
» | irc...Oddelek: Omrežja in internet | 1568 (1316) | MilkoSan |
» | Velika poslovna priložnost - nateg ali kaj če je vse le res - Amway (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13918 (10229) | EjTi |