» »

Velika poslovna priložnost - nateg ali kaj če je vse le res - Amway

Velika poslovna priložnost - nateg ali kaj če je vse le res - Amway

1
2
»

jeti51 ::

>> Jes se zrajtam, da so mojim staršem od ene sošolke stari ponujali Amway in sta omenila, da to so zdej še čistila, pol bo pa ful čez kako leto al pa dve vse možno dobit, avtomobile ceneje, tehniko, živila, itd. To je blo pred 7 leti in kolk vem so še danes na čistilih

Ja, ja, meni so tudi lani maja govorili, da bo avgusta BUM, ker bodo vsi ljudje izvedeli za to in rinili noter in da je treba priti noter zdaj, da boš potem po tme navalu že dovolj visoko in ne šele na začetku, pa govorili so, da se bo najkasneje v letu dni začela gradnja velikega trgovskega centra (kot Interspar) in sploh ne bo več treba naročati preko katalogov... :D
To je bila odlična priložnost in danes mi je "zelo" žal, da sem jo zamudil.>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jeti51 ()

Jackal ::

He he >:D
No menda naj bi imeli zdaj v ponudbi okoli 15.000 izdelkov. Pa v kolikor sem pogledal njihov cenik je bila noter sama kozmetika pa čistila.
Najbolj so mi obljubljali poceni bencin, pol telefonske impulze, pa da ko spravijo še zavarovalnico zraven pa še ful poceni zavarovanje za avto in podobne finte.

Ja... pa ta tip je rekel da uporablja samo zjutraj ko vstane v kopalnici 15 njihovih izdelkov. Halo?!? 15? Hm... more bit tip nek hud maneken da skrbi tako zase. Jaz kot vsak dokaj običajen človek zjutraj uporabim zobno pasto, milo, vodo, brijem se z električnim brivnikom - pa še to ne čisto vsak dan, malo aftershave-a, včasih če mam ful zaležano čupo pa si špricnem malo želeja na lase. (tuširam se pa itak raje zvečer). Ampak ok to ni tema o osebni higieni.

Pa še neki me moti pri vsem tem. Tip je rekel da so vse stvari zelo biorazgradljive. Za primer je navedel čistilo za ploščice. Koncentrat, ki ga mešaš v razmerju 1:9, torej 1 litru koncentrata dodaš 9 litrov vode in maš čistilo. Po 6ih mesecih naj bi po njegovih besedah iz tega nastala samo CO2 in čista voda. Na predstavitvah potem menda tisto "čisto" vodo tudi pijejo. Ok vse lepo in prav, ampak jaz sem se zataknil nekam. Kdo pri božji volji uporabi v šestih mesecih 10 litrov čistila za ploščice v normalnem stanovanju? Mogoče bi jih lahko porabil, če bi pucal vsak dan, ampak to pride spet proti njihovi filozofiji, da potem ko si v tem imaš čas. Za kaj? Da bom lahko pucal z njihovimi čistili. Ne hvala.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

DSmidgy ::

Po 6ih mesecih naj bi po njegovih besedah iz tega nastala samo CO2 in čista voda.

To je edino mogoče, če se čistilo razgrajuje s pomočje joderskih reakcij. Ker jest ne poznam učinkovitega čistila samo z C, O, H.

Jackal ::

Hm... čistilo ki se razgrajuje s pomočjo jedrskih reakcij... zanimivo. Ga lahko maš še namesto svetilke po moje ponoči >:D
Torej tip laže. Kdor pa laže mu pa ni za zaupat, tudi če nosi fency obleke in vozi BMWja.
Lahko pa da obstaja tudi tretja možnost, ki je najbolj verjetna
Ker jest ne poznam učinkovitega čistila samo z C, O, H

da to čistilo enostavno ni učinkovito. Torej ena navadna natega folka.
Walking the way is something completely different than imagining the way.

DSmidgy ::

Prou maš: al laže, da je čistilo iz vodika, kisika, ogljika, ali pa je neučinkovito (da samo vodo v flaš prodajajo + mal oglja zdrobljenga noter). Edin kkšn OCH2 je možen iz tega, karkol že to je za zih ni čistilo.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MLM(piramidne) sheme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11425681 (3652) maticb492

Amway/Network 21

Oddelek: Loža
3311076 (10262) bluefish
»

Kje prodati aplikacijo

Oddelek: Izdelava spletišč
161530 (1135) Lion29

Več podobnih tem